9 жовтня 2012 р.

КОРИСНИЙ ВІДПОЧИНОК

Теплим осіннім ранком, коли сонце гріло землю своїм промінням, учні Вербівської ЗОШ вирушили в похід. Молодші класи пішли недалеко від школи, де вони грали в гру «Знайти пакет» та брали участь у веселих конкурсах.

Ми ж вийшли за саме село, та не встигли відпочити і перекусити, як почалося найцікавіше. Учні змагалися у 5 конкурсах: «Привітання команд», «Спортивна естафета», «Розпалювання вогнища», «Складання рюкзака» та «Туристична пісня».

Оригінальними в конкурсі «Привітання команд» був 10 клас. Найшвидше розпалили вогнище семикласники. Не менш цікавим був конкурс «Складання рюкзака», де брали участь самі дівчата. Не дивлячись ні на що, вони змогли швидко та вправно впоратися з цим завданням, не гірше ніж наші хлопці. Але найцікавішим виявився конкурс «Туристична пісня», де всі класи показали свої музичні здібності. Своєю неординарністю, артистизмом нас здивував 11 клас, які не тільки співали, але й інсценізували пісню. , _

В командній першості серед 5-7 класів переміг 5 клас, серед 8 - 11 класів - 9 клас.

Похід закінчився, ми гарно провели час, від душі посміялися та отримали масу позитивних емоцій. Додому повернулися втомленими, але дуже задоволеними та щасливими.

Всі учні школи дуже вдячні вчителям за те, що організували такий приємний та корисний для здоров'я відпочинок.

Лемішко Маргарита, учениця 10 класу Вербівської ЗОШ

Фото


Школярі на вербівських шляхах

Конкурс "Складання рюкзака"

Конкурс "Розпалювання вогнища"


Немає коментарів:

Дописати коментар