5 жовтня 2012 р.

Літо, до побачення!


Літо... Канікули... Час відпочинку,оздоровлення, нових вражень і знайомств. Учні б класу провели цей час так, що їм є що згадати.

Славику Кривенкові найбільше запам'яталася поїздка з родиною на рибалку. Вдалий улов, свіжа страва, приготовлена на вогнищі, ночівля під відкритим небом, а найголовніше - спілкування з близькими людьми, ще довго зігріватимуть душу хлопчика. Купання у ставку, ігри на свіжому повітрі, допомога бабусі на городі та по господарству додали Насті Маковій здоров'я та сили, які з користю можна використати в новому навчальному році.

Оля Самара весело проводила час у бабусі, в туристичному поході з подругами, на відпочинку біля Азовського моря. Та найбільше вражень отримала від поїздки на весілля у місто Запоріжжя. В обласному центрі побувала і Настя Ворона. Купання в Дніпрі, прогулянка по місту, атракціони, морозиво. Було весело та захоплююче.

Валерія Дібровська за літо встигла поподорожувати як по Україні, так і за її межами. Дівчинка дуже добре співає. Тому в серпні вона з мамою їздила в Болгарію на міжнародні фестивалі «Славянски венец» та «Трикси», де пробула два тижні. Крім Дипломів лауреата ІІ і ІІІ категорій Лєра привезла дуже багато сувенірів та спогади про тепле Чорне море, захоплюючі екскурсії, знайомства з дітьми з різних країн.
 «Жили ми в селі Кранево в готелі «Кристел Парк». Навколо прекрасні краєвиди з екзотичними рослинами. У вільний від репетицій та концертів час ми відвідали міста Бальчик, Варна, Созополь, Альбена. Нас вразили чисті вулиці (їх щоранку миють), однакові гарні будиночки і завжди привітні люди. А ще там дуже багато троянд, з яких виготовляють косметику, соки, вина. Мені все дуже сподобалося,» - розповідає Валерія.
Літо закінчилося, діти з головою поринули у вир шкільного життя. Але у кожного вже є мрії та плани на наступні канікули.

Учні 6 класу, Вербівської ЗОШ

Немає коментарів:

Дописати коментар