4 жовтня 2012 р.

Рідному селу Вербовому – 222



«Пахне рідне село і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло, пахне цвітом село...»
У п'ятницю, 28 вересня, наше село відзначило свій 222-й день народження. Вербівчан щиро привітала зі святом голова сільської ради Л. М. Кравченко. Почесними гостями були депутат Запорізької обласної ради Віктор Межейко та заступник голови Пологівської РДА Юрій Вєтров, які виступили зі словами привітання і вручили нагороди жителям села: водіям, механізаторам та педагогічним працівникам.

З нагоди 222-річчя села Л. М. Кравченко отримала орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеня за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та вагомий особистий внесок у соціально- кономічний розвиток села. Під час свята були підбиті підсумки роботи і життя села за минулий рік. Зокрема, привітали вербівчан-довгожителів, подружні пари, які 50 і 55 років перебувають у шлюбі, дві сім'ї, які тільки-но стали на весільний рушник.Солодкі подарунки отримали молоді батьки 12 новонароджених дітей. «Зірку родини» було доручено запалити Людмилі Шкоді, яка в цьому році отримала звання «Мати - героїня». Привітали учнів школи, які досягли високих результатів.

Впродовж офіційної частини відбувся чудовий концерт, який перетворився на справжню подію для села. А все тому, що й участь брали всім селом. На сцені побували учні школи, в тому числі танцювальний колектив «Світанок», вихованці дитячого садочка і, звісно ж, працівники агрофірми «Нива» та сільської ради. Порадувала вербівчан виставка поробок із природного матеріалу від учнівських колективів Вербівської ЗОШ І- ІІІ ст. та КДНЗ «Росинка», в'язаних виробів членів гуртка «Чарівний клубочок» (керівник Харченко М. В.) тощо.

Надзвичайно тепла атмосфера, гарні пісні та запальні танці, бурхливі овації та дзвінкий сміх підбадьорювали вербівську публіку.

Після концерту діти могли порадувати себе солодкою ватою та стрибками на батутах. День пройшов відмінно, у кожного залишилось багато позитивних емоцій.


Аня БЕРЕЖКО,
11 клас, Вербівська ЗОШ

Немає коментарів:

Дописати коментар