28 вересня 2016 р.

День села у Вербовому

Весело, позитивно, з шаленим відривом та неймовірними емоціями вербівці відзначили День села. Свято почалось ще з самісінького ранку і тривало аж до заходу сонця.

Селу Вербове виповнилось 226 років.

З цієї нагоди для маленьких вербівців було відкрито дитячий майданчик із найрізноманітнішими гойдалками, гірками та тренажерами. Дітлахів бавив та пригощав цукерками веселий клоун, а дорослих – шалена циганка. 

На площі біля сільського будинку культури працювала ярмарка, де було представлено безліч різноманітних смаколиків. Окрім того, кожен бажаючий мав можливість зробити фейс-арт. У самому приміщенні СБК була організована виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва місцевих умільців і талановитих вербівців.



Святковий концерт не залишив байдужими нікого. Було представлено близько 30 яскравих номерів. Чудові костюми, довершений спів, неймовірні танці, талановиті акторські здібності… Усе це продемонстрували вербівці на святі. Серед них: колектив “Асорті”, Валерія Дібровська, танцювальний колектив “Світанок”, фольклорний колектив “Файні пані”, танцювальний колектив “Капітошка”, творчий колектив садочку “Росинка”, шкільний колектив та різноманітні дуети.

Сільський голова Людмила Кравченко відзначила грамотами найталановитіших за їх досягнення протягом усього життя села, вручила грошові премії та подякувала за великий внесок у розвиток свого краю. Людмила Миколаївна також розповіла про перемоги, відзнаки, нагороди вербівців не тільки у Пологівському районі, а й далеко за його межами. Були відзначені також довгожителі, подружжя, які святкували поважні ювілеї спільного життя, кращі сусіди, та інші.

Особливу подяку отримав директор Агрофірми “Нива” Василь Іванович Качан. Адже завдяки йому зроблено не одне добре діло для Вербового, він свого роду “фундамент” допомоги селянам.

На святковий захід приїхав і голова Пологівської райради Олександр Покутній. Він щиро привітав селян зі святом, подякував за таких талановитих людей, які працюють у Вербовому, розвивають це село, та докладають максимум зусиль, за здобутки талановитих і їх прагнення до кращого.

 – Я пишаюсь, що у нашому районі є таке красиве, дружнє, квітуче та неймовірно талановите село. Обіцяю не забувати про ваші потреби, проблеми та намагатись усіляко допомагати. На сьогоднішній день є приємна новина – з понеділка, 26 вересня, погану ділянку дороги почнуть ремонтувати. – зазначив Олександр Петрович.

За його словами, на дорозі від Новокарлівки до Григорівки мають працювати два струйники, і дорога, з часом, буде відновлена.Голова райради також вручив почесні нагороди.

На свято також завітав керівник ГО “Волонтерський рух Пологівщини” Вадим Сопільняк. Він разом із місцевою мешканкою, волонтеркою Вікторією Марюхою вручив грамоти та подякував селянам за постійну підтримку наших бійців. Адже неодноразово саме вербівці допомагали солдатам: готували випічку, збирали допомогу, продукти харчування та інше. До речі, донечка Вікторії Марюхи, Дарина, зі сцени розповіла чудовий вірш від імені волонтерів.

Окрім святкової програми, у День села Вербового, був організований куліш, смачний обід, шашлики, безкоштовні батути для дітей (від торгівельного дому «Агрінол» та політичної партії «Наш край») та дискотека. Також, цього дня у селі відбулися вело-перегони “Крос-кантрі”.

ТЕКСТ  із сайту "ПІК"

Як Вербове святкувало свої 226 (+ФОТО) http://p-i-k.zp.ua/yak-verbove-svyatkuvalo-svoyi-226-foto/

ФОТО: М. Харченко



































































Ще фото: 

Святковий концерт до Дня села  http://www.verbove.zp.ua/2016/09/blog-post_82.html


Велоперегони "Крос-кантрі" - 2016 http://www.verbove.zp.ua/2016/09/2016_27.html


Відкриття дитячого майданчика у Вербовому http://www.verbove.zp.ua/2016/09/blog-post_80.html


Ярмарка та виставка  http://www.verbove.zp.ua/2016/09/blog-post_27.html

1 коментар:

  1. Насправді дуже гарне свято у вас відбулось, про вас навіть написали на ось цьому сайті https://propiskakz.com/

    ВідповістиВидалити