19 листопада 2018 р.

                            « Сьогодні  свято хліба, поля  і душі »


                                               Нам  не  бракує  теплих  слів,
                                               Щоб  привітати  щиро  й  судно
                                               Всіх  сільськогосподарських  працівників.






У цей святковий, щедро напоєний теплом осінній  день,16 листопада, ми зібралися в чудовому товаристві на свято праці,  свято долі,  свято життя,  щоб віддати свою  шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. Бо  кожного року в третю неділю  листопада  ми святкуємо День працівника сільського  господарства. 
Благословенний будь наш рідний край, 
Земля , повітря  й сонечко ласкаве, 
Де виростає щедрий урожай,
 А люд наш – щиро Бога славить. 
І просить мудрості в приборканні стихій,
 Води, вогню, землі й повітря,
 Щоби не ранив землю град чи суховій,
 Майбутнє щоб було і добре й світле.
Кому ж як не  нам  знати про всі нюанси  і клопітку працю наших  трударів , наших хліборобів , завдяки яким  ми  маємо  запашний  хліб на  нашім столі. Хвала  вашим  невтомним  рукам,  незламній  вірі  у  те,  що  Україна завжди  буде  для  свого  народу щедрою,  багатою, благословенною  годувальницею, то ж з гордістю  ми  можемо  сказати – « Сьогодні  свято хліба, поля  і душі ».
Такими гарними словами розпочався наш святковий  концерт . Працівники всіх підрозділів трудового колективу ТОВ"Агрофірма"Нива" зібралися в приміщенні  сільського будинку культури, приймати вітання  на честь свого професійного свята . Програму розпочав фольклорний колектив "Селяночки-паняночки"  мелодійною піснею "Ой ти струмочку", а танцювальні колективи "Джерельце та Капітошки" запальним танцем "Водограй".
                      Мій рідний край, у золоті колосся
                      На неосяжнім  просторі полів,
                      Де всім гостям, як здавна повелося,
                      На рушнику підносять хліб і сіль.
Гарні слова продовжив привітальний танок  колективу "Світанок" і звісно, ні не коровай ,а ріг достатку випечений з зерна врожаю 2018 року прийняв директор "Агрофірми "Нива" Качан Василь Іванович. Слова привітання  за плідну працю від  директора фірми Качан Василя Івановича були приємними, для кожного пенсіонера та працівника,бо кожен до свята отримав грошову премію в розмірі 500 гривень. Також наші земляки, механізатори які працюють в Агрофірмі  досягли високих  результатів виробітку в період збирання врожаю зернових  культур теж  сьогодні  отримають грошові  премії.
Визнати  переможцем трудового змагання і преміювати працівника       Товариства «Агрофірма «Нива» на  обмолоті  зернових комбайнами Джон  Дір:
Дорошенко Віктора Івановича, який комбайном марки Джон Дір обмолотив зернові на площі 503 га, намолотив 1430 тони зерна і зайняв перше місце в трудовому змаганні – грошовою премією 2500 гривень.  
Бакуту Олександра Володимировича, який  комбайном марки Джон Дір  обмолотив  зернові на  площі 533 га, намолотив 1423 тони зерна і зайняв  друге місце  в трудовому  змаганні – грошовою премією 2000 гривень.
 Тесленка Ігоря Михайловича , який  комбайном марки Дон-1500 обмолотив  зернові  на площі 319га, намолотив 775 тони зерна і зайняв  перше  місце в трудовому  змаганні – грошовою премією 2500 гривен.
 Шкоду  Олександра Васильовича,  який комбайном марки Дон -1500 обмолотив зернові на площі 298га, намолотив 740тон зерна і зайняв друге місце  в трудовому змаганні – грошовою премією в сумі 2000 гривен.
 Хізніченка  Євгена Анатолійовича,  який комбайном марки Дон -1500 обмолотив зернові на площі 297га, намолотив 730тон зерна і зайняв  третє  місце  в трудовому змаганні – грошовою премією в сумі 1500 гривен.
За добросовісну роботу: На кагатуванні зерна у складі  преміювати           грошовою премією в сумі 2000 грн Самойленко  Наталію Григорівну.
Слюсаря току Яцун Олександра Анатолійовича в сумі 2000грн.
Газоелектрозварювальника Пелешко Василя Васильовича в сумі 500 грн.
Працівника мехмайстерні  Бобкіна Віталія Олександровича в сумі 500грн.
Вагаря току Дорошенко Олену Олександрівну в сумі 500грн.                         
Вагаря току Юрченко Валентину Андріївну в сумі – 500грн.
Електрика току Дацінька Віталія Васильовича в сумі 500грн.
 Повар мехзагону Загрійчук Зіновію Дмитрівну  сумі 500грн.
Оплески, вітання, гарний настрій розмай гарних художніх номерів і всі поринули на півтори години  позитивних емоцій. Розважали всіх дві куми: Сердюк Наталя та Ураскіна Ірина з сусідкою Саніною Оленою, запальні танці, пісні у виконанні  Денисенко Галини, вокального колективу"Асорті", фольклорного колективу "Селяночки-паняночки", дуету "Берегиня", учасники драматичного гуртка "Елегія". Глядачам сподобалися виступи  Яцук Світлани та Редько Олени з гумористичним номером "Бабульки-конкурентки",фрази з їхнього номеру мигом розійшлися в народ, також мініатюри "Паска" та "Патент" у виконанні Дорошенко Оксани та  Яцук Ірини, а самим приголомшеним звісно був  виступ самих маленьких жителів нашого села- вихованців дитячого садка "Росинка", гарні вірші з пісенькою, а танок "Парасолька" всіх зворушили  номери, їх може й не сміливим але таким бентежним виступом.
По закінченню свята присутніх запросили до сільського музею, хто захотів продовжити спілкування з односельцями мали змогу розміститися  у фойє будинку культури а молодь чекала ввечері дискотека. Ось так гарно жителі нашого села вміють працювати і звичайно святкувати. Учасники художньої самодіяльності вдячні директору Агрофірми "Нива" Качан В.І. за виділену премію в проведенні святкового концерту. 


                                    























                                   Крокуйте на роботу, як на свято,
                                    Минаючи всі складності буття.
                                    А вдома вас нехай завжди стрічають

                                    З ясною посмішкою  на устах.

















Немає коментарів:

Дописати коментар