18 листопада 2017 р.


  « Нехай же з року в рік і з роду в рід не буде хліборобам переводу.»
Сонячним  ранком 17 листопада біля  сільського  будинку  культури с.Вербове було  гамірно  , бо  сьогодні  зібралися на  святковий  концерт   з  нагоди   Дня  працівника  сільського  господарства. 
Благословенний будь наш рідний край, земля , повітря  й сонечко ласкаве, де виростає щедрий урожай, а люд наш – щиро Бога славить. І просить мудрості в приборканні стихій, води, вогню, землі й повітря, щоби не ранив землю град чи суховій, майбутнє щоб було і добре й світле.


Чотири їх на всій землі. Роки минають і століття. Таємні сили, добрі й чарівні. Та є одна така місцина, де всі стихії благодать, земля та зветься – Україна. Її ми маємо  шанувати !

Таким  яскравим  і  по - родинному  теплим  був  початок  нашого  святкового  концерту  для  працівників  та  пенсіонерів  ТОВ  "АФ " НИВА". 
Ведучі свята  Голод Р. та І. Ураскіна  щиро всіх  привітали зі  святом, та повели  по  хвилям  гарного  настрою  на  концерті  під  назвою: 
« Нехай же з року в рік і з роду в рід не буде хліборобам переводу»
Головному  інженеру ТОВ "АФ" НИВА" Харченко А.А. вручили запашний коровай.Він звернувся зі щирими словами привітань до працівників, ветеранів праці, до всіх земляків і побажав міцного здоров’я, миру, злагоди і достатку. Були видані  премії всім підрозділам товариства та пенсіонерам.
До слів привітань приєдналася завідуюча КУ дитячого садка "Росинка" Дібровська Л.О. Від свого імені та  колективу дитячого садка привітала, всіх  присутніх,з Днем працівників сільського господарства .До привітань долучилися також  вихованці садочка з віршами та гарними  пісеньками
Гарною  несподіванкою  був  гість  програми  Ігор Бойко , який  подарував гарні пісні та вітання всім присутнім до свята.
А якого  настрою  задали дві куми - Дорошенко Оксана та  Ірина Ураскіна. На протязі  усього концерту вони то сварились ,то розповідали останні  новини на селі , також привітали всіх із святом та ще й подарували невеликі обереги , виготовлені своїми руками, всім підрозділам Агрофірми "НИВА". 
З гарним настроєм та усмішкою на обличчі глядачі гарячими оплесками зустрічали кожного учасника  концертної програми, а їх було не мало. Гарними піснями чарувала всіх наша зірочка Дібровська Валерія , а з яким запалом Голод Руслан розповів гумореску" Як ми з кумом вареники ліпили" , всі були в захваті.  Феєричними були виступи танцювальних колективів "Капітошка" ," Світанок" і перший виступ колективу "Джерельце", оплескам не  було межі . А якою  гарною є українська пісня і ми вдячні фольклорному колективу "Селяночки- Паняночки" за  хвилини  задоволення від гарного співу та всієї краси народної пісні. Кажуть що сміх продовжує життя так от Яцук С. та Редько Л. сьогодні над цим по-працювали і подарували гарну мініатюру - " Відпочинок у Турції". Приємними були хвилини проведені і з вокальним колективом" Асорті" , які акапельно заспівали пісню "Ой у вишневому саду " та "Живеш в селі -вирощуй сало". Можна  зказати одне - свято  видалось на  славу.
 Також завідуюча Вербівським СБК Дорошенко О. привітала  всіх учасників художньої  самодіяльності з Днем культпрацівника . Були  вручені  дипломи за III місце, в обласному конкурсі "Вольниця , учасникам танцювальних колективів "Капітошка" та "Світанок. Ми вдячні  всім учасникам художньої самодіяльності за ваш талант, відданість  своєму таланту і завжди раді зустрічати всіх бажаючих у нашому будинку культури , бо ми є самі  творцями нашого свята. 
                              Крокуйте на роботу, як на свято
                      Минаючи всі складності буття. 
                      А вдома вас нехай завжди стрічають
                      З усмішкою ясною на устах.
                      Зі святом вас, дорогі односельці!
















































Немає коментарів:

Дописати коментар