1 червня 2017 р.

Подорож із Мері Попінс

Весело, цікаво з дитячим сміхом розпочався перший день літа - День захисту дітей. Вночі був невеликий дощик а в ранці хмаринки з сонечком , аж раптом піднявся невеликий вітерець і на подвір"ї біля Вербівського сільського будинку культури з"явилась на рожевій парасольці - Мері Попінс .


Діти не розгубилися і в таночку з леді Мері показали гарних манер присутнім. Далі було ще цікавіше - Мері Попінс та її помічники Майкл (Крилов С.) і Джейн (Коркіна А. ) повели усіх присутніх - малюків, дорослих, мам та бабусь у невелику подорож по країнам світу.


Першою була Бразилія - де діти пограли в гру , провіривши чи всі встали з тієї ноги сьогодні , потім був запальний танок під назвою " Воображулі " від танцювального колективу " Капітошка ".


Потім знову гра - команда "Орлики " і "Ластівки " змагались вигукуючи - "Штанга! " , "Гол ! ", "Штрафний ! ". як справжні рефері на футболі - перемогла звичайно дружба .



Далі кладемо руки сусідові на плечі і вирушаймо до Індії , ми знаходимось у самих витоків індійського кінематографу і знову гра . Хлопчики під час танцю вигують "Джимі Джимі " , а дівчатка " Ача-ача " .


Після такого запального танцю та в гарному настрої продовжили подорож до Америки в країну де народилася велика кількість мультфільмів . Почалася нова гра - відгадати треба по персонажам , що то за мультфільм , всі голосно вигукували бо отримували за правильну відповідь - цукерочку , та солодощі отримали всі бо ж у нас сьогодні свято дітей !



А яке свято без батьків , необійшлося і без їхньої підказки , бо не відгадали один мультфільм - а які наші спритні мами були раді теж цукерочкам за правильну відповідь ! Супер мами !


І що то за Америка і без запального - "Кантрі ", який подарували учасники тан. колективу "Світанок "


Та на цьому подорож не скінчилася - головна країна до якої ми завітали була наша співуча Україна ! Саме українські діти справді вміють веселитися , грати і танцювати . А зробили це не звичайним способом всі присутні приєдналися до флешмобу . Під звуки рок-н-ролу , ламбади , гопака та хіп-хопу гарно потанцювали не тільки діти а й мами та бабусі .



А далі ми всі рожважилися веселими іграми : " Взуй свою команду " , " Хто я ? ",


І так весело і стрімко добралися до фінішу нашого свята але це ще не все ! Чекали всі коли ж почнеться - "Мильна Опера" і дочекалися . Бульбашки на старт !







Та як би не було гарно в країні дитинства , а кожне свято добігає кінця .

Дітлахи ще довго розважалися - малюнки на асфальті - залишилися на згадку , запальна дискотека і море позитиву ! Та свято не було б святом . як би не наші спонсори -

ЧП " Капустян " та ЧП " Рубан ", ми щиро вдячні за солодощі та матеріали для наших бульбашок . То ж хочеться побажати усім - мирного неба , дитячих посмішок , радості й добра!


З святом любі діти !

Немає коментарів:

Дописати коментар