6 червня 2017 р.

Фестиваль дитячої творчості «СУЗІР’Я» -2017


В суботу 3 червня учасники танцювального колективу "Капітошка" та" Світанок " Вербівського сільського будинку культури стали учасниками районного фестивалю дитячої творчості "Сузір"я"-2017

Фестиваль почавсь з ходи всіх учасників гала концерту. Усміхнені, в яскравих костюмах з гарним настроєм прийнявши привітання та з невеликим хвилюванням, чекали черги свого виступу. Показали свою майстерність першими танцювальний колектив "Світанок " з запальним танком "Полька".


Слідуючий виступ був наших "Капітошок" з танцем "Ералаш"-всіх запалив настрій учасників та ще й ритмічні рухи під гарну музику в сучасній обробці під всім знайому пісню "Из чего же сделаны наши мальчишки..." Приємно було бачити усмішки на обличчях глядачів, чути море аплодисментів, та ще отримали кожен колектив диплом і гарні сувеніри на згадку про фестиваль. 


Приємно і цікаво було спостерігати за художніми номерами інших учасників, отримали заряд позитиву, подарували оплески за гарні номери всім учасникам і організаторам за проведений фестиваль. А  нас чекав автобус, треба вирушати в дорогу -


Та на цьому наші пригоди не закінчились, для гарного селфі ми зробили зупинку на мікрорайоні Пологи-5 біля фонтану. Така гарна атмосфера відпочинку а ще й гірки та каруселі на дитячому майданчику. А водій нас чекає, бо дитячий сміх і очі з блиском не замінять нічого на світі.









Та за терпіння нашого водія ми нагородили теж гарним настроєм, бо  голосно співавши пісень не помітили як на горизонті з"явилося наше любе село Вербове. Ось на останок ще одне фото і трішки заморені але задоволені розійшлись по своїм домівкам з надією що слідуючий виїзд буде не менш чудовим  з масою гарних  вражень!


Немає коментарів:

Дописати коментар