19 червня 2017 р.

Зустріч через 50 років

       

17 червня запам"ятаєтья всім вербівцям бо він сьогодні сповнений хвилювань і радості . Сьогодні на території села відбулася зустріч випускників 1967 року, а вже ввечері на території школи відбувся випускний вечір наших школярів. 50 років проминуло наче одна мить, але ми побачили усміхнені, сповнені радості - очі цих вже не молодих випускників та в душі вони досі оті 17 річні хлопці і дівчата, які почувши шкільний дзвінок заметушилисьі і під звуки шкільного вальсу, у виконанні Самарської Олени , закружляли і попливли в шкільні спогади.



Почали вітання кума Тетяна та кума Оксана.


Як і годиться земляків вітала і зустрічала на рідній землі наш сільський голова -Кравченко Людмила Миколаївна. Лунали слова вдячності за дружбу і відданість своїм витокам, невелика розповідь про сучасність с.Вербове ну а як же без коровая, а він був іменний з написом "Випускники 1967р."




Минуло багато часу, 50 років - великий проміжок в житті , вже не має школи в якій навчались, вчителів які дорогі, та випускників прийшла привітати директор Вербівської ЗОШ Сковородка Любов Григорівна. Лунали спогади, пригадали колег вчителів, були і подарунки - Любов Григорівна подарувала на згадку фото вчительського складу 1967 року.


Приємно отримувати подарунки і випускникам надали слово. Слова вдячності, спогади приємно було чути від Пругло Андрія Володимировича.


Поділились рецептом своєї молодості і дружби, своїми досягненнями в житті, праці, спорті. Приємно було спілкуватись з такими людьми і розумієш що вік - це так умовності, насправді людина в душі завжди зостається молодою, а земля на якій ти родився і виріс є твоєю енергією на все життя. Після такого виступу наші куми вирішили всіх випускників нагородоти золотими, пам'ятними медалями.





Ось так з гарним настроєм вирушили далі на хвилях концертних номерів - це були пісні, з молодості випускників, у виконанні Дібровської Валерії 




Подарували гарні номери танцювальні колективи - "Капітошка " та "Світанок", почали звичайно ж з вальсу....








Навіяли гарні спогади піснями "Перелаз" та "Деревенька" дует Кравченко Валентинаи і Осадчої Валентини.


Дівчата з вокальної групи "Асорті" поділилися своєю "Дієтою" за що отримали масу оплесків.



Також настрій підігрівали пісні "В садочку гуляла" і "Квасила капусту" у виконанні фольклорної групи "Селяночки - Паняночки".


Гарний настрій витав у залі Вербівського будинку культури та всі розуміли, що завдяки міцній дружбі було так гарно всім, тож танок "неймовірна дружба" був доречним і всіх підняв з оплесками.



Минуло трохи більше двох годин, але вони злетіли мов мить . Та кожні спогади про шкільне життя і прощання з дитинством не проходять без всім відомої пісні, слова якої підспівували всі присутні гості і артисти - "Когда уйдём со школьного двора ..." Були на очах сльози радості, оплески і звичайно всіх закружляв вальс.


Та час нашої зустрічі добігав кінця, настав час подати останнїй дзвінок -


Залишився гарний настрій, маса спогадів на майбутнє і звичайно фото на пам"ять


Та зустріч не закінчилася, у фоє привернув увагу всіх - стенд з фото шкільних років класу "А" і "Б" , їх зустрічі з минулих років . І було так гамірно та зворушливо милуватись цими вже не молодими людьми , які вигукували :"-Ось я ! -Ти пам"ятаєш? - А це ми! "




Були спогади про юність , про першу записку з освідченням у коханні, звичайно про першу вчительку і подальших викладачів, пом'янули своїх однокласників яких вже немає поруч. Лунали гарні пісні, звичайно були і танці та ще й такі запальні ! На згадку про себе випускники залишили подарунок ,за який ми дуже вдячні, а дивлячись на цих сповнених життя і енергії людей ми теж зарядились позитивом та адреналіном на нові звершення в роботі. 

Дякуємо вам, до нових зустрічей! 

Та цей день ще не закінчився бо попереду нас чекає випускний вечір у Вербівській ЗОШ, але це вже друга розповідь....

Немає коментарів:

Дописати коментар