27 жовтня 2016 р.

Весела ярмарка у "Росинці"

Чудового осіннього дня, 26 жовтня 2016 року, до дитячого садочка поспішали батьки на свято до своїх дітей, які приготували для них яскраве дійство «Веселої ярмарки».

Як на будь-якій ярмарці було багатолюдно, весело, де-хто продавав, а хтось купував, де сміялися, жартували, співали і танцювали. Згадали на святі і народні традиції, обереги українського народу, який надзвичайно талановитий. І це продемонстрували працівники ясел-садка: Дібровська О.Д., Синчило Т.А., Редько А.Л., Дацінько Н.Л., Рябуха І.В. та Кудряшова І.В., які затанцювали чудовий танець з рушниками, а вихованці – дівчатка – прекрасний танець з хустками. Хлопчики-козачата мірялися силою в перетягуванні каната та перекачували великі гарбузи, а потім затанцювали танок козаків «навприсядки».

Найменші дітки садочка теж запрошували гостей купувати овочі, співали та танцювали. Помічники вихователя Харченко С.М. (баба Солоха) та Кудряшова О.В. (циганка) повеселили гостей і дітей.

Діти старшої групи зі своїм вихователем Дібровською О.Д. зробили незабутнє свято для батьків і гостей. А смачний коровай спекла кухар садочка Редько А.Л.. Батьки не були просто глядачами, але і виготовили разом з дітьми чудові поробки з природного матеріалу, за що їм величезне спасибі.


Джерело: 

Свято осені в садочку http://rosinka.zp.ua/svyata-ta-rozvagi/45-svyato-oseni-v-sadochku.html


Фото: М. Харченко




























Немає коментарів:

Дописати коментар