6 жовтня 2016 р.

Вартий пошани сивий голос...

5 жовтня у Вербівському сільському будинку культури відбувся святковий захід, присвячений Міжнародному  дню людей поважного віку та Дню ветерана.

Невтомні трудівники, цікаві казкарі, мудрі хранителі наших звичаїв та обрядів приймали вітання від голови сільради Кравченко Л. М., голови профспілки Пелешко С.О. Танцювальний колектив "Світанок" подарував бабусям і дідусям яскраві номери. Оплески отримав і виступ Осадчої В.П. та Кравченко В.О., які заспівали жартівливу пісню. Ведучими заходу Дорошенко О.І. та Харченко М. В. для старшого покоління та дітей була проведена вікторина "З якої це казки?" З радістю всі присутні відгадували загадки.
Надзвичайно емоційним став танцювальний конкурс, в якому взяли участь найменші "Фіксики" та "Супербабусі". Сивочолі, але молоді душею, за ерудицію та вміння  визнані переможцями у номінаціях "Золотий голос", "Чарівний чобіток", "Справжня господиня", "Неперевершена казкарка" та "Супербабуся".

Після концерту усі мали можливість почаювати, скуштувати солодощі, за що велике спасибі профспілковому комітету агрофірми "Нива". Люди з великим життєвим досвідом з радістю спілкувалися, співали народні пісні, а  найактивніші ще й танцювали. 

Харченко М.В.

















Немає коментарів:

Дописати коментар