3 червня 2016 р.

У Вербовому зростатимуть чемпіони з пінг-понгу



24 травня у Вербовому був особливий день, селяни його чекали з великим нетерпінням. Як відомо, вербівці дуже активні, непосидючі, талановиті та спортивні. Як не велокрос-кантрі влаштують, так вирушать кудись в туристичний похід або відправляться підкорювати всеукраїнські чи міжнародні конкурси, фестивалі… Всього й не перелічити. І все це завдяки підтримці сільської ради, місцевої агрофірми і небайдужих людей – меценатів, які прагнуть допомагати ентузіастам.
Ось і цього разу не обійшлося без допомоги спонсора – директора торгового дому «Агрінол» Володимира Люцканова, який, в першу чергу, намагається підтримати підростаюче покоління, особливо таку активну юнь, як у Вербовому. Тож від нього сільська дітвора отримала у подарунок омріяний тенісний стіл, а на додачу ще й тенісні ракетки та м’ячі.

Тенісний стіл встановлять у фойє сільського клубу, двері якого гостинно відкриті для всіх. «Тут кожному знайдеться заняття до душі, – говорить директор клубу Наталія Бобкіна. – Тим більше, починаються літні канікули, а значить, вся сільська дітвора вільний час проводитиме саме у клубі».

– Про тенісний стіл ми з дітьми, вчителями і культпрацівниками давно мріяли, бо бажаючих займатися пінг-понгом у нас дуже багато і серед школярів, і серед дорослих. Вже маємо чемпіонів і неабиякі успіхи. Наприклад, Ілля Сарана – чемпіон району з настільного тенісу 2015 року, Валерія Дібровська стала чемпіонкою району у нинішньому році, Мар’яна Кошілка – двократна срібна призерка чемпіонату Пологівського району з настільного тенісу 2016 року, Сергій Миргорода також посідав 1 і 2 місця, а Ганна Остапюк стала чемпіоном Запорізької області серед працівників освіти, – похвалилася успіхами односельців голова Вербівської сільської ради Людмила Кравченко і від усіх вербівців подякувала Володимиру Люцканову за подарунок. Відзначила, що з такими людьми, як директор торгового дому «Агрінол», легко і приємно взаємодіяти. Все-таки важко зараз виживати селам і розвивати культуру, спорт. На жаль, на все не вистачає коштів. І як добре, коли знаходяться люди, які розуміють потреби селян і залюбки відгукуються на прохання.

А тим часом новенький тенісний стіл, який тільки-но доставили до сільського клубу, вже обступила сільська дітвора у передчутті тенісних баталій. Залишилося його встановити – і одразу ж почнуться тренування. Вчитель Вербівської школи Олексій Дібровський пообіцяв кілька разів на тиждень проводити тренування для всіх охочих. Сподіваємося, зовсім скоро вербівці будуть серед чемпіонів не тільки районних та обласних змагань з настільного тенісу, а й всеукраїнських.


Приємним сюрпризом для селян став ще один подарунок від Володимира Люцканова. Його представники Сергій Жовнір та Олексій Попов вручили Наталії Бобкіній (завідуюча сільською бібліотекою Наталія Жук, на жаль, на той момент була на лікарняному – Н.О.) подарунковий сертифікат Вербівській сільській бібліотеці від директора ТД «Агрінол» на передплату до кінця року на журнали та газети. Передплатили видання, які будуть цікаві для всієї родини: «Лиза», «Единственная», «7Я», «Клякса» та «Академія Саморобкіна». Передплачувати ці видання додому – дороге задоволення, тож тепер усі вербівці зможуть почитати їх у бібліотеці, а заодно і трохи перепочити від роботи та щоденного клопоту.

Н.Осипенко.

Фото автора.

Джерело: "Пологівські вісті"

Немає коментарів:

Дописати коментар