29 червня 2016 р.

Велоперегони «Крос-кантрі» - 2016



26 червня у Вербовому, в День молоді, пройшов перший етап з «крос-кантрі».

Цього разу в змаганнях взяла участь рекордна кількість учасників (у порівнянні з минулими роками) - 40 чоловік.
Нова траса й літня спека іноді уповільнювали рух велосипедів, та жага до перемоги не зупиняла спортсменів. Учасники велоперегонів стартували кількома групами, виборюючи призові місця у своїх категоріях. Переможців допоміг визначити секундомір.

У категорії «КОТИГОРОШОК» серед хлопців переможцями стали Дібровський Сава (І місце), Фурман Максим (ІІ місце), Бандурка Антон (ІІІ місце),  серед дівчат - Варяник Тетяна (І місце), Марюха Аліна (ІІ місце), Клименко Cофія ( ІІІ місце).


У категорії «8-10» І місце отримали Марюха Дмитро та Коломоєць Богдан, а Крилов Олександр посів  ІІІ місце. Серед дівчат призові місця вибороли Марюха Дарина ( І місце), Сердюк Вікторія ( ІІ місце), Ярош Альона ( ІІІ місце).

У категорії «11-13» переможцями стали Варяник Яна (дівчата, І місце), Бакута Дарія (дівчата, ІІ місце), Бакута Софія (ІІІ місце), Миргорода Владислав (юнаки, І місце), Ярош Владислав (юнаки, ІІ місце), Жадан Костянтин (юнаки, ІІІ місце).

У категорії «14-16» переможцями стали Кухтяк Назар (юнаки, І місце), Ярош Дмитро (юнаки, ІІ місце), Лук'яненко Олександр (юнаки, ІІІ місце), Дібровська Валерія (дівчата, І місце) Ворона Анастасія (дівчата, І місце).

У категорії «17 +» перемогли Савченко Володимир (юнаки, І місце), Дібровський Олексій (юнаки, ІІ місце), Денисенко Едуард (юнаки, ІІІ місце).

Вперше на змаганнях учасниками в категорії "17+"  були жінки: Дібровська Оксана (І місце), Марюха Вікторія (ІІ місце), Клименко Світлана  (ІІІ місце).

Усі переможці  нагороджені медалями та грамотами.

Приємно було бачити  гостей із Поліг, Новофедорівки.

Виражаємо велику вдячність нашим спонсорам: «Агрофірмі "НИВА» та її керівнику Качану Василю Івановичу, голові профспілки «Агрофірми "НИВА» Пелешко Світлані Олександрівні за фінансову допомогу в придбанні нагород.

Крім того, Кравченко Людмилі Миколаївні, голові Вербівської Сільської ради, та її працівникам за підтримку, розуміння та друк грамот нашим переможцям, Бобкіній Наталі Вячеславівні, завідуючій вербівським будинком культури за надану музичну апаратуру, Чепелю Юрію Васильовичу за суддівську допомогу, Денисенку Едуарду, Жадану Андрію, Фурману Юрію за підготовку траси до перегонів, Олександру Долі та газеті «Районка» за інформаційну підтримку.

Без допомоги цих небайдужих до спорту людей було б набагато складніше організувати та провести  велозмагання.

                                                                                                М. Харченко

















Родина Марюхів

Сім'я Дібровських



Фото: М. Харченко

Немає коментарів:

Дописати коментар