12 червня 2016 р.

Гамак, бівак та холодна ніч

Освітяни Пологіщини, як завжди, зустрілися на Галюках

Традиційний та веселий освітянський туристичний зліт швидким марафоном пройшов  9 та 10 червня. Галюки, традиційне місце проведення зустрічі, знову рясніли яскравими біваками та родзинками цьогорічного турзлету – гамаками, які так і запрошували прилягти, погрітися на сонечку.

Веселий сміх, музика та запах вогнища, змішаний зі спокусливим ароматом шашлику, літали біля кожного місця, де розгорнулася вчительська родина.




Вже звичні конкурси були приправлені новими жартами та гостинними запрошеннями. Конкурсну делегацію у складі голови Пологівської районної ради Олександра Покутнього, міського голови Юрія Коноваленка, його заступника Сергія Колісника, заступника голови Пологівської РДА Ірини Півень, начальника відділу освіти Павла Капітонова, голови профспілкового комітету працівників освіти Зої Мовчан гостинно запрошували до кожного бівака, пригощали українським мохіто та полуницею, заманювали співами мавок та баладами про сало, жартували та співали.

За словами директора Пологівського ДЮСШ Івана Сіденка, погода була прихильною до освітян і дала змогу гарно провести спортивні змагання та естафети.

Фантазія та творчість кожної освітянської команди довели журі до спазмів у шлунку та активного слиновиділення в одному з найулюбленіших конкурсів турзлету – представленні своєї страви. Наприклад, скільки сил треба було мати журі, щоб дослухати до кінця пісню під акордеон від вчителів Кінськороздорівського НВК, а вже потім поласувати їх смачненьким запеченим салом із картоплею! Про інші страви й годі говорити!

Звісно, талант вчителів не потьмянів і під час концертних номерів, де одними з найцікавіших та веселих номерів стали сценки колективів Новофедорівської, Новокарлівської шкіл, СРШ № 2 та ін.

Натомість, гості та журі свята теж порадували освітян подарунками: голова Пологівської районної ради Олександр Покутній подарував три похідних казана, а заступник директора ТОВ «Мінерал» із гуманітарних питань Віктор Корольов – ліхтарики та прапор України у кожну школу.

За загальним результатом цьогорічного турзлету І місце посів колектив Пологівського НВК, ІІ місце – Чапаєвського НВК, ІІІ – Чапаєвської школи І-ІІ ст.

Варто відзначити, що навіть нічний холод не злякав дружних та веселих освітян, які, як завжди, тепло та азартно провели навчальний рік та відпочили.

Автор: Марія КАІРА

Джерело: "Районка"



Фото: М. Харченко



























Немає коментарів:

Дописати коментар