11 травня 2015 р.

День Перемоги у Вербовому

У Вербовому святкування 70-річчя від дня закінчення Другої світової війни розпочалося 7 травня. Вчителі, учні 1-11 класів та батьки зібралися на заході "Пам'ятаємо! Перемагаємо! 1939-1945", присвяченому Дню пам'яті та примирення. Літературно-музична композиція переносила всіх присутніх у минуле. Жахіття війни у спогадах, цифрах і фактах. Радість від перемоги над загарбником, і водночас смуток від того, що для України День Перемоги не тільки минуле, а й майбутнє.

Після уроку пам'яті учні, вчителі, працівники сільради на чолі з головою Кравченко Л. М.  та всі бажаючі вирушили у велопробіг. Червоні маки на грудях в пам'ять про загиблих на війні, українська національна символіка на транспорті, патріотизм у серцях, віра у краще майбутнє для кожного і всієї країни. У маршрут увійшли всі братські могили села Вербового. Метою було вшанування померлих героїв, в тому числі учасників АТО, ветеранів. Звучали слова вдячності їм за подвиги, героїзм та силу духу, за мирне небо, за захист рідної землі, слова гордості за їх стійкість перед випробовуваннями, які випали на долю. Неодноразово оголошувалася хвилина мовчання.

9 травня вербівці зібралися біля меморіалу в центрі села на урочисту лінійку. Потім у сільському Будинку культури відбувся  святковий концерт, в якому взяли участь учні школи, танцювальний колектив "Світанок". Цього ж дня усі бажаючі мали змогу випробувати свої сили  у велозмаганнях з "КРОС-КАНТРІ". Переможці отримали Грамоти і медалі.

Низький уклін і безмежна вдячність воїнам-захисникам!



Велокрос-2015 http://www.verbove.zp.ua/2015/05/2015.html

Святковий концерт до Дня Перемоги http://www.verbove.zp.ua/2015/05/blog-post_60.html




Немає коментарів:

Дописати коментар