31 липня 2013 р.

Хвала рукам, що пахнуть хлібом!

23 липня у Вербовому пройшло одне з найбільших хліборобських свят -  обжинки. З нагоди завершення збирання врожаю жниварі зібралися у сільському клубі.

Усіх вербівців привітала зі святом голова сільської ради Кравченко Л. М.

Качан В. І., керівник агрофірми "Нива", розповів про хід та результати косовиці, відзначив найкращих працівників. А по праці - і шана.

За досягнення високих результатів виробітку в період збирання врожаю зернових культур було визнано переможцями трудового змагання на обмолоті зернових і преміювали комбайнерів:
Хізніченка Євгена Анатольовича, який комбайном марки "ДОН-150" обмолотив зернові на площі 465 га та намолотив 1391 т зерна і зайняв І місце в трудовому змаганні (2500 грн), Тесленка Ігоря Михайловича, який комбайном марки "ДОН-150" обмолотив зернові на площі 441га та намолотив 1286 т зерна і зайняв ІІ місце в трудовому змаганні (2000 грн), 
Шкоду Олександра Васильовича, який комбайном марки "ДОН-150" обмолотив зернові на площі 424 га та намолотив 1184 т зерна і зайняв ІІІ місце в трудовому змаганні (1500 грн).

За намолочені на комбайнах "Джондір", при виконанні сезонного завдання більше 2000 т по 4 грн.за кожну намолочену тонну нагороджені Бакута Олександр Володимирович (10562,72грн.) і Редько Олександр Васильович (10778, 72 грн.).

Свої нагороди отримали й інші комбайнери:
Марченко Вадим Олександрович,  Дорошенко Віктор Іванович,  Пругло Григорій Григорович,  Крилов Сергій Володимирович,  Марюха Сергій Станіславович.

За досягнення високих результатів виробітку в період збирання врожаю зернових культур було визнано переможцями трудового змагання  і преміювали водіїв:
Бакуту Миколу Володимировича, який автомобілем  марки "ЗІЛ" перевіз 1422 т зерна  і  зайняв   І місце в трудовому змаганні серед автомобілів  марки "ЗІЛ" (2000 грн.),
Бакуту Сергія Олександровича, який автомобілем  марки "ЗІЛ" перевіз 1385 т зерна  і  зайняв     ІІ місце в трудовому змаганні серед автомобілів  марки "ЗІЛ" (1500 грн.),
Редька Валерія Васильовича, який автомобілем  марки "ГАЗ" перевіз 1109 т зерна і зайняв      І місце в трудовому змаганні серед автомобілів  марки "ГАЗ" (2000 грн.),
Харченка Василя Володимировича, який автомобілем  марки "ГАЗ" перевіз 1017 т зерна і зайняв ІІ місце в трудовому змаганні серед автомобілів  марки "ГАЗ" (1500 грн.).

Нагороджені також інші водії автогаража:
Анучин Олександр Миколайович, Куцевол Віталій Володимирович, Халявка Олександр Володимирович, Сидорський Віктор Петрович, Сидорський Олександр Петрович, Горбачов Василь Васильович, Фоменко Василь Данилович, Цибулько Іван Петрович, Піньковський Олексій Миколайович, Шкода Василь Васильович, Яцук Микола Андрійович, Харченко Леонід Іванович, Євтушенко Юрій Васильович, Синчило Михайло Володимирович.

Зібране зерно очищене і закладене на зберігання завдяки добросовісній роботі колективів мехтоку та мехмайстерні. Зокрема, слюсаря току  Яцуна Олександра Андрійовича, газоелектрозварювальника Самарського Олександра Анатолійовича, працівника мехмайстерні Бобкіна Віталія Олександровича, старшого вагаря току Дорошенко Олени  Олександрівни, вагаря току Юрченко Валентини Андріївни, електрика току Дацінька  Віталія Васильовича.

Головних героїв свята - хліборобів і всіх, хто доклав свої зусилля до збору врожаю, вітали кращі жниварі культурної ниви нашого села, учасники і переможці районних, обласних конкурсів художньої самодіяльності: Дібровська Валерія, Ворона Анастасія, Сердюк Вікторія, Куцевол Костянтин, Марюха Сергій, Дорошенко Оксана, Яцук Світлана, Редько Олена, Куцевол Ірина.  Кожен виступ був емоційним і супроводжувався гучними оплесками.

Свято вдалось на славу.

Дібровська Валерія

Кравченко Людмила Миколаївна

Танець "Віночок"


Ось він - хлібчик духовитий...

Качан Василь Іванович

Ворона Анастасія


"Варенька"

"Я просто  королева, я просто богиня..."





Сердюк Вікторія і Куцевол Костянтин



Сердюк Вікторія

Марюха Сергій.

Колектив автогаража

Відео

Немає коментарів:

Дописати коментар