12 липня 2013 р.

Випускний бал 2013

Лишилися позаду 11 років "учений-мучений" у Вербівській ЗОШ І-ІІІ ст.для 17 дорослих дітей.

 10 змужнілих хлопців та 7 чарівних дівчат  прийшли на свій перший справжній бал. Недаремно вони витратили багато часу на пошуки своїх костюмів та суконь. Всі дівчата пищали та зітхали, дивлячись закоханими очима на юнаків. А наряди дівчат ще довго будуть обговорювати!

За роки навчання було всяке: зірвані чи прогуляні уроки, невиконані домашні завдання, сварки та бійки, розбиті вікна, виклики батьків до школи. Але водночас - участь  і перемоги у спортивних змаганнях, олімпіадах, туристичні походи, цікаві художні номери на культурних заходах. І звичайно ж - міцна дружба та перше кохання із радощами та стражданнями.

Разом з атестатом кожен випускник отримав гучні оплески, оберемки квітів, подарунки,  поцілунки та вітання від друзів і родичів, щирі сльози на очах батьків та вчителів.

Винуватців свята привітали  та дали напутні слова директор школи Сковородка Л. Г., голова сільської ради Кравченко Л. М., перша вчителька Сарана С. А., класні керівники Сарана І. В., Болохова Г. І., Пода А. С., мама Редько А. Л. від імені усіх батьків. Та випускники в боргу не лишилися: віддячили, подарувавши насолоду від перегляду справжнього концерту.

Перед глядачами наче кадри фільму промайнуло все життя випускників
Ось вони сміливо біжать  у підгузках та чепчиках. Пішли у дитсадок. Граються іграшками. Стоять у черзі біля горшка. Зустрілися з першою вчителькою. Сидять на уроках. "Потрапили до рук" учителя географії Поди Андрія Сергійовича, який став для них "класним татом". Закохуються. А три "леді"- "Міс Ватуніна" (Остапюк О.), "Міс Леніна" (Дацінько М.), "Міс Новофедорівка" (Терентієв Д.) - переможуть у будь-якому конкурсі краси!

Безліч жартів викликали сміх та оплески, а танці - захоплення.

Безперечно, Його Величність Вальс нікого не лишив байдужим!

Попереду у випускників нові проблеми, турботи. Кожен повинен обрати свій шлях у дорослому    самостійному житті. 

Здійснюйте мрії!  Досягайте висот! Але завжди залишайтесь ЛЮДЬМИ!!! Бережіть добро у серцях і сійте його навколо. ЗРОБІТЬ СВІТ КРАЩИМ!

Остапюк Саша, Савченко Саша, Терентієв Діма

Борисова Аня, Цибулько Влад

Редько Лєра, Дацінько Міша

Крилова Іра, Несен Ваня


Додати заголовок















Несен І.,Пругло Р.,Муха О.,Остапюк О., Дацінько М.,Терентієв Д.,Цибулько В.,Бакута А.,Капаєв С.,Дорошенко О.

Дівчата:Кудряшова А.,Редько В.,Бережко А.,Кравченко А.,Крилова І.,Савченко О.,Борисова А.



Болохова Г. І,

Пода А. С.

Кравченко Л. М.

Немає коментарів:

Дописати коментар