22 квітня 2011 р.

Жителі села Вербове зустріли зиму з газом

І ще одна новина про газ

Робоча поїздка голови облдержадміністрації Бориса Петрова у Пологівський район співпала зі знаковою подією для жителів села Вербове. Сьогодні тут вперше спалахнув газовий вогник.

Роботи з газифікації у селі розпочато у 2009 році. Будівництво газопроводу здійснювалося за рахунок коштів членів ДОГ «Добробут» та власних обігових коштів підрядника.

Очільник області привітав жителів села зі святковою подією і побажав тепла та злагоди у кожній хаті.

- Село Вербове зовсім недавно відзначило 200 років від дня заснування, а сьогодні його жителі знову святкують – тепер початок газифікації, - звернувся до присутніх голова облдержадміністрації. - На жаль, рівень газифікації в Запорізькій області не перевищує 30 відсотків, і нам є над чим працювати. Ми прагнемо, аби в кожну сільську хату прийшов комфорт та поліпшення побутових умов. І подяка всім тим людям, які беруть активну участь у цій копіткій роботі. В першу чергу, громаді.

Згідно проекту протяжність газопроводу середнього тиску по селу Вербове складає 24027,45 м. Із загальної протяжності газопроводу прокладено труб середнього тиску підвідного газопроводу 11800,45 м., по селу – 12227 м.

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації ОДА

ФОТО


Немає коментарів:

Дописати коментар