21 листопада 2019 р.

                                         "Нескорена   країна"


Наша захід присвячений святу, яке має назву «День гідності та свободи». Його відзначають в нашій країні з недавніх часів. Сьогодні ми вирішили пригадати історію  виникнення, познайомимося з героїчними сторінками історії України, що стали основою для запровадження відзначання цього пам’ятного дня. Шукаючи Європу, ми знайшли Україну. Головний символ Революції Гідності, як і нашої держави – прапор України. Єдиний духовний помічник – національний гімн.  Революція відбулася не лише в політичному житті країни. Вона відбулась у нас самих, у нашій свідомості. Адже, Україна – це територія гідності і свободи. Тож як і  годиться ми розпочали наш захід із спільного виконання Гімну України.
Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробили цілих дві революції –Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-2014 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли її громадяни продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.  Після подій Революції Гідності і до сьогодні на території нашої держави нажаль ідуть військові дії на Сході України, в ході яких було втрачено вже кілька тисяч життів солдат та мирних  жителів.
          Ніхто нас в світі не поділить
На Північ-Захід, Південь-Схід.
І тільки в Правді – наша сила.
Якщо ми – рід, хто зломить рід?
Розберемося – що й до чого:
До перемоги – крок один.
Благословенний часом, Богом
Ти – патріот-громадянин!
Завдяки людям, яким небайдужа доля України в цілому і кожного із нас окремо, ми маємо можливість і досі залишатися незалежною нескореною країною. Тож шануймо тих сміливих, відважних, гідних своєї держави людей і рівняймось на них.














Немає коментарів:

Дописати коментар