18 листопада 2019 р.


                               Хліб  пшеничний, що  пахне  руками .

                                            Важливим є аграрне виробництво,
                               Годує воно щедро кожен рік,
                               Велику справу робить в Україні
                               Сільського господарства робітник.


15  листопада вербівці  великою, дружньою  сім'єю відсвяткували День  працівника  сільського  господарства. Аматори  Вербівського СБК запросили працівників ТОВ "Агрофірма "Нива", пенсіонерів, пайовиків, гостей та  жителів села Вербове  на  святкові  вечорниці. Зі  словами  подяки та  з  побажаннями  успіхів у  праці, здоров'я, благополуччя  в сім'ях до присутніх  звернувся директор ТОВ "Агрофірма"Нива" Качан В.І. Також привітала з святом і голова сільської  ради Л.М. Кравченко. А далі  привітали  працівників  самі  наймолодші  мешканці- це вихованці д\с "Росинка, запальним  танцем, віршами та  пісенькою розвеселили присутніх та  розчулили  до сліз. Та все  цікаве тільки  починалося. Наші ведучі,Сердюк Наталя та Сидорська Юля захотіли  чогось  українського, от і  вирішили  запросити всіх  на  вечорниці. І тут  почалося, дійство з подарунками, бубликами та  короваєм, гарною українською  піснею від фольклорного гурту "Селяночки -паняночки" та вокального гурту "Асорті, маленьких солістів Фурмана Сергія та Яцук Мар'яни, ще  гарними  запальними  танцями, від танцювального  колективу "Світанок", гумористичними  мініатюрами від драматичного  гуртка "Ноктюрн".  Родзинкою  вітання  став  виступ  гостя з м.Оріхів, починаючого барабанщика -Дік  Акіма. Наш  гість  виконав  чотири  композиції в  числі  яких був і  Гімн України, всім  відомий  Status Quo - In The Army, Imagine Dragons-Natural,  Gary Moore -still-got-the-blues, живий  звук  був  неперевершений, мурахи по шкірі і сльози  на  очах всіх  збентежив цей  виступ.  Весело, врочисто, гучно  пролетів  наш  концерт, дві  години  позитиву, задали  настрою всім  присутнім. 
Наш край завжди славився своїми чорноземами і людьми, які плекають на рідній землі найсвятіший із всіх скарбів – хліб. У нас на Україні ведеться так, що хліб у хаті – то багатство, сіль – то гостинність і щирість.
                  Нехай же з року в рік, і з роду в рід,
                  Не буде хліборобам переводу.
                  Хай працю їхню славлять щиро люди,
                  Аж поки сонце ллє на землю світ.
Живіть! Живіть довго і щасливо! І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання…любов до матері і батька, до землі… любов одне до одного.
       Від  щирого  серця  вітаємо з Днем  сільського  господарства!










































Немає коментарів:

Дописати коментар