28 червня 2019 р.


                                      « Я  люблю  свою країну, Україну! »


28 червня 1996 року  на п’ятій сесії Верховної Ради України була прийнята Конституція - основний закон держави. Без якого не існує держава.  Тож зі  святом! Державним святом!!! Вітаємо щиро Вас!  
Ось так емоційно та з гарним настроєм розпочали ми свій концерт приурочений до Дня Конституції  України та Дня  молоді.  Урочисто  й святково повели ведучі, Куцевол Віка та Кишка Даша,  всіх присутніх,  по стежинам розвитку нашої України з танцями та піснями.  В гарному настрої всі  разом  заспівали  гімн України, танцювальна  замальовка з прапорами додала врочистості і нашому  прапору. 
        Цей день святкує Мати - Україна,
        Радіють вірні дочки і сини.
        Урочисто, мов хвиля, пісня лине
        Здіймає жовто-сині прапори.

Молодь – це майбутнє держави. Конституція України охороняє її інтереси, їх право на освіту і гармонійний розквіт життя. Головна  і незмінна  мрія у  кожної  дитини  це  звичайно  мир та  злагода в нашому  домі  під  назвою Україна. Сьогодні поряд із державним святом ми відзначаємо День молоді. Держава вірить в свою талановиту і працелюбну українську молодь, яка матиме гідне життя і світлу долю. Але їй ще треба навчитися жити за законами Конституції. Молодь – це майбутнє держави.  
Держава бере на себе утримання і виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, заохочує і підтримує благодійницьку діяльність щодо них. Про все це записано у ст. 52 Конституції. У сирітських дітей багато чого є: затишні спальні, на ліжках новенькі ковдри. У їдальні – борщ і каша. Велика бібліотека і спортивний зал, світлі класи.  Діти як діти: безтурботно бавляться. А вночі спросоння ніжно цілують маму...
          Ой чули б ви, мамо,
Як кликав я «Мамо»!
І нині я кличу:
«Знайдіться, матусю»!
За те, що вродила,
Тобі поклонюся!
 І нехай не тільки Конституція, але в першу чергу совість зобов’язує всіх нас, майбутніх батьків, створити і зберегти свою сім’ю, залишити по собі добрий слід на землі  українські.
Мабуть не випадково день молоді ми відзначаємо в найтеплішу, найпрекраснішу, сонячну пору року. адже саме молодість випромінює тепло і любов. саме молоді спочатку вчитися, потім працювати на благо нашої держави, на благо нас із вами на благо нашої Неньки- України.
                      "Життя одне, та треба так прожити,
                        Щоб внукам теж співали солов’ї..."
Під  таким  гаслом  пройшла  церемонія  нагородження активної  молоді  села не зважаючи на їх різну  вікову  категорію, бо вік  не має  значення головне  бути  молодим  серцем  і  душею. А далі вже  пішли  привітання і святкування до Дня  молоді.   Веселі  пісні, гумор, драйвові  танці на  різну  тематику дарували:  танцювальні  колективи "Джерельце", Світанок",  дует "News", вокальний гурт "Аорті" та вокальна Вербівської ЗОШ,драматичний гурток "Ноктюрн", Дорошенко Яна, випускники 9 класу,  настрій  підіймався, оплески   гучнішали. 
Молодість – неповторна пора в житті кожної людини, вона веде в світ  романтики, великих звершень, в світ пошуків та відкриттів.   Молодість завжди сповнена оптимістичних поглядів у майбутнє, нестримна  у своєму русі до піднесеного та красивого.   Не важливо, скільки вам років. Важливо, щоб  ви  завжди  в душі залишалися молодими.   Будьте завжди енергійними, творчими, працьовитими, наполегливими у  досягненні своєї мети.
 Ще раз прийміть наші вітання з святом – ДНЕМ  КОНСТИТУЦІЇ,  ДНЕМ МОЛОДІ!  Нехай у ваших молодих серцях завжди пломеніє вогонь творчості, наснаги, Віри, Надії та Любові!















































Немає коментарів:

Дописати коментар