11 березня 2019 р.

                                              " Усім  жінкам  присвячується "

Надворі ще холодно і сніжно, але при слухайтеся до себе і відчуєте, як бринить у вашому серці маленький дзвіночок. То дзвіночок  надії, яка повертається до нас із весною.  Коли настає тепло і на вулицях з’являються весняні квіти, ми відзначаємо свято 8 Березня. У цей день людство вшановує жінку: жінку – матір, жінку – кохану, жінку – трудівницю, жінку – берегиню життя на Землі.
                    Кажуть, в Парижі найкращі жінки,
                    Але мабуть усе навпаки.
                    Найкращі жінки живуть в Україні,
                    Всі українки – справжні перлинки.
           
Весело  і  водночас душевно привітали  наших любих  жінок  учасники художньої  самодіяльності Вербівського СБК, у складі  якої лише шість чоловік чоловічої  статі, але ми жінки, як завжди  їх  підтримали  і наш  концерт, який складався з 25 номерів,  збентежив кожного присутнього в залі. Запальні  танці від танцювальних колективів "Джерельце", "Світанок", "Капітошки",  "18+"
Пісні про кохання, маму  - подарували Денисенко Галина, Халявка Юлія, дует "NEWS", вокальний гурт "Асорті", фольклорний колектив "Селяночки - паняночки". А гумор від драматичного гуртка "Ноктюрн", наповнив залу щирим сміхом і додав як мінімум кожному глядачу хвилин по 10 життя. Яцук Світлана з коровою Зорькою  читали гламурний журна про моду, Яцук Ірина, в ролі бабусі, намагалася нагодувати свого онука, як кожна любляча бабуся,  гумористичний  монолог "Весна  на  селі" від Дорошенко Оксани. 
А найбільшого фурору  було від пісні "Ніч яка місячна" у виконанні Куцевол  Костянтина та танцю "Заграва" від хлопців танцювального колективу "Джерельце". Гарні й душевні слова дарували нам наші  ведучі- Ураскіна Ірина та Кишка Олексій. Фінальним номером була  пісня від самої  маленької  учасниці  нашого  дружнього  колективу - Халявка Юлі, після  якого глядачі  подарували  нашим  артистам   свої овації. 
Сьогодні,  користуючись  нагодою,  ми  хочемо привітати жінок, які  нас  люблять і навчають  розуму!  Які  готують  нам  смачні  обіди, слідкують  за  нашим  здоров`ям.  Любі, дорогі  наші  жінки, прийміть  від нас  найщиріші  вітання  і найкращі  побажання.
                    Дозвольте сьогодні усім  побажати 
                    Багато  хороших  і сонячних  літ   
                    Подарувати  весь  сонячний  світ.
                    Щиро  вітаємо тисячу раз,
                    Щастя бажаємо в святковий цей час.
                    Сили  вогненної, праці натхненної, радісних літ !
























 












Немає коментарів:

Дописати коментар