1 жовтня 2017 р.

              Вчителі  мікрорайону нашого жителі !



29  жовтня  Вербівська  ЗОШ  була  переповнена святковим  настроєм , квітами , вітаннями і гарним настроєм. Сьогодні справді  свято в  шкільному мікрорайоні,  бо всі вітають сьогодні любих наших вчителів. З Днем Учителя любі наші вчителі!
 
Жовтень щедрий на барви осінні
День учителя – свято ж яке!
Освітянській великий родині
Дітвора шле вітання палке!
Сьогодні усі надзвичайно красиві,
Тож сонечком сяйте нам, будьте щасливі!
Ці зустрічі з вами цікаві, охочі,
Щоб зорями сяяли вчительські очі,
А учні у школі трудились на славу,
                                                           І вище ваш труд цінувала держава!


Всі  учні  нашої  школи  приготували концертні  номери й  вітання для вчителів . Святкова атмосфера тримала всіх  в гарному настрої. Лунали пісні , гуморески ,про шкільне  життя, всім нагадали  пікантні моменти навчального процесу. А які були запальні танці , навіть вчителі  за пропонували  до уваги свого танцю зі школярами різної вікової категорії і навіть випускників. Директор школи - Любов Григорівна Сковородка всіх привітала зі святом і побажала гарних  оцінок та вдячнтх учнів. 


Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.
Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.
Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.
Бажаємо Вам, дороги вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті.
Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!



























1 коментар:

  1. Здравствуйте!

    Скажите пожалуйста, у Вас есть математики в школе которые бы могли разрабоатть стратегию выиграша купить билет powerball http://localotto.com/ru/%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8C%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D1%8B%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D1%8B%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD/powerballusa у меня есть деньги, хотелось бы вложится что бы выиграть лотерею, а математику процент. Как Вы на это смотрите?

    ВідповістиВидалити