1 липня 2017 р.

ЖИВИ МОЯ ДЕРЖАВА!

"Ми живемо у незалежній країні, ім"я якій Україна" - такими словами розпочали вербівці святкування свят до Дня Конституції та Дня Молоді. Гарні та молоді наші ведучі -Голод Руслан та Самарська Катя, мелозвучно і весело почали наше свято такими словами:


Боролись ми довго за волю, за право, 
Щоб нині твій час, Україно, настав! 
Живи та міцній, наша юна Держава, 
У дружньому колі - незалежних держав!


Дібровська Валерія розпочала концертну програму піснею "Тобі Україно"

 

Живи та міцній Українська Державою! 

Вмирали у битвах мільйони борців,
Щоб стяг синьо-жовтий піднявсь величаво
Й на радість народу віки майорів.



Скільки крові і сліз було пролито нашими земляками, щоб сьогодні на цьому святі око нам милував синьо – жовтий прапор і Володимирський тризуб, щоб могли ми вільно, на повен голос заспівати " Ще не вмерла Україна". Голосно і гордо вся громада співала гімн , летіла луна по всій місцевості, приємні відчуття переповнювали всіх присутніх від колективного заспіву нашого Державного Гімну.


Лунали слова привітання до Дня Конституції та Дня Молоді від працівника сільської ради Качан Ольги В"ячеславівни з побажаннями миру та злагоди,розвитку і вдосконалення суспільства.


А далі полинули в світ історичних подій на хвилях пісні і таночка.






Різни факти історичних подій нашої Незалежної Держави згадали в цей день, не могли забути і події нашого сьогодення 

На коліна сотаємо перед тими.

Хто втратив єдине дитя.
В Бога просимо опіки над ними.
Ну, а вбивцям – лише каяття.
Не забудемо наших героїв.
Душі їхні у небо ідуть. 

Вшанували пам"ять загиблих хвилиною мовчання. Та якою би важкою не була доля нашого народу і як би в тяжку хвилину не хотілося заплакати - ми зостаємося сильними , а головне ми вміємо любити а кохання спасе світ. "Цвіте терен.." у виконанні Дібровської Валерії, "Ой чорна яси чорна" у виконанні фольклорного ансамблю "Селяночки -Панняночки" - під слова цих пісень ми полинули в світ кохання і молодості. 



Молодь – це майбутнє держави. Конституція України охороняє її інтереси, їх право на освіту і гармонійний розквіт життя. А наші учасники театрального гуртка "Елегія" на розсуд публіки продемонстрували невелику мініатюру "Розмова неньки України з своїми доньками"


Молодість безцінний дар природи ,його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя, будьте активними ,здобувайте знання , наполегливо працюйте над собою , будуйте великі плани на майбутнє, так як роблять це юні учасниці колективу «Світанок»…






Так весело і в гарному настрої добігав до кінця наш концерт але це ще не все . Як можна в цей святковий день забути про нагороди і слова вдячності . Кожен концерт нашого будинку культури не обходиться без гарних виступів танцювального колективу "Світанок" та настає час коли нам треба прощатися з його членами, бо вони продовжують свій життєвий шлях ,йдуть навчатися і обирати свою майбутню професію. Так і ми в цей день привітали Бакуту Соню і Варяник Яну.


Керівник танцювального колективу "Світанок "-Дорошенко Оксана Іванівна привітала своїх вихованців, були слова подяки, вручення дипломів. Право вручити пам"ятні подарунки було надано випускниці цього колективу Самарській Каті, та всі учасники цього колективу дружно і з квітами привітали дівчат.


Лунали оплески і запрошення на дискотеку всіх хто молодий душею.


Хай смереки, ясені, тополі,

Квіти, луки, трави і сади
Шепчуть вірші щедрі, добрі, вольні,
Чисті, із джерельної води. 


На цьому наше свято добігло до кінця. Із святом всіх, до нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар