5 липня 2017 р.

                           ВІТАННЯ  З  70 - річчям  ЮВІЛЯРА !



Тихим , сонячним  ранком  2 липня, хоча  це  була  неділя, працівники Вербівського СБК та  колектив фольклорної  групи «Селяночки- Паняночки» вже  готувались  до  виступу. А  виступ  сьогодні  не  простий  -  сьогодні  ювілей нашої  колеги Кравченко Валентини Олексіївни. Хоч їй вже виповнилося 70 років та в душі вона все ще молода ,енергійна, любляча мати та добра бабуся! 


Валентина Олексіївна пропрацювала у Вербівськім СБК більше 15 років,спочатку методистом, а потім директором. Багато сил і часу віддано роботі, та й зараз вона не проходить мимо нашого клубу. Частує нас свіжою випічкою, коли треба порадою. А ще вона одна із вербівських умілець по вишиванню хрестиком. Скільки гарних вишито рушників-на весілля та виряжання в добру путь. Гарні  вишиванки красуються на ній ,на її дітях та внуках і ще багатьох жителях  не тільки нашого села, а й інших районів.

То ж гарній жінці та добрій колезі  з почуттям гумору, квітами і гарним настроєм ми вирушили до ювіляра. Привітання почалося в гумористичному стилі з цікавими подарунками.


 Гурт «Веселі студенти» затанцювали гарний вальс, який ми знаємо їй подобається. Фольклорний колектив приготував музичний флешмоб ,


а далі пішли привітання і побажання здоров”я, щастя, ну і звичайно ж море квітів.



 На завершення прослухали  вітання на радіо «Славія»,  піднявши тост ще раз вигукнули - «Ми бажаєм щастя вам» та зробили памятне фото.



                  З Днем народження наша люба Валентина Олексіївна!

Немає коментарів:

Дописати коментар