19 грудня 2016 р.

До нас Святий Миколай завітав!

Через поле, через гай
Йшов до діток Миколай.
У білесенькій торбинці
Він приніс нам всім гостинці.


Ось і настала зима зі своїми заметілями, хуртовинами, морозами. А ще зима привела за собою цілу низку найрадісніших свят. День святого Миколая — одне з найсвітліших  свят усього християнського люду. В цей день  кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю.

День Святого Миколая - найулюбленіше свято дітвори.  З нетерпінням на нього чекали і діти села Вербового.  Завітав Святий Миколай до Вербівського СБК не сам, а з помічниками-янголами. За традицією він прийшов з гостинцями. Хоч як чортики не намагалися завадити святу, подарунки отримали всі дітлахи.  Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не сваритися. 

Святий Миколай допоміг запалити вогники на новорічній ялинці. В нагороду отримав веселий сміх щасливих дітей. Організатори дійства, працівники СБК, влаштували для дітей розваги - зимові ігри та веселі хороводи.

Спонсорами свята стали помічники Святого Миколая - підприємці Цибулька В., Рубан Р. та Пругло О., які допомогли придбати ялинку та солодощі, за що їм велике спасибі.

М. Харченко, художній керівник Вербівського СБК


 




















Фото: М. Харченко

1 коментар:

  1. В этом году на праздник Св. Николая мы с женой решили сводить детей на мастер-класс новогодней игрушки. Думаю им понравиться сделать игрушку своими руками. Так же и подарочки их будут ждать утром под подушкой) Заказали нашим мальчишкам трансформеры через интернет. Нашли сайт, на котором игрушки для мальчиков оптом http://manytoys.com.ua/8-detskie-tovary-dlya-malchikov. Сравнив цены, пришли к выводу, что так будет намного дешевле!))

    ВідповістиВидалити