8 грудня 2016 р.

Волонтери і в свята працюють!

5 грудня був Міжнародний день волонтерів. Проте, другій армії України не до відпочинку і веселощів. Вони, як завжди, на передовій. Пологівські волонтери у своє професійне свято теж працювали.

Представники ГО «Волонтерський рух Пологівщини» 5 грудня відвідали військових, які охороняють залізничний вузол у Пологах. Для солдатів вербівські активісти напекли багато смаколиків. Звичайно, хлопці раді були отримати такий смачний «привіт» від місцевих.


Також волонтери встигли побувати у військових, які базуються в одному з населених пунктів у секторі М. Передали овочі, фрукти, продукти харчування і багато необхідних речей. Привітали зі святом – Днем збройних Сил України.

Волонтери, як завжди, закликають про допомогу. Наступні поїздки в зону АТО заплановані вже скоро. Нашим захисникам потрібні продукти, засоби гігієни, медикаменти, а також акумулятори, чоботи гумові, теплі речі, дріт, лампочки, автопокришки (військові їздять на лисих скатах) та інші речі.

Карта «ПриватБанку» – 5168 7423 5268 5170 (Вадим Дмитрович Сопільняк, керівник ГО «Волонтерський рух Пологівщини»), тел. – 0951341664. Для посилок: м. Пологи, Нова пошта № 1.

Фото з архіву Вадима Сопільняка.

Джерело: "Пологівські вісті"

Немає коментарів:

Дописати коментар