22 листопада 2016 р.

Слався земля, урожайная, працею славная наша земля

Так уже ведеться, що українське село, в основному, працює, а не святкує. Але щороку у третю неділю листопада країна відзначає день сільських трудівників. Це світле свято всіх хліборобів, всіх працівників-аграріїв!

Села наші красиві і квітучі, але все ж справжньою їх окрасою є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, вони скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, життя – то джерело людської мудрості і самовідданості.

18 листопада  невтомні трудівники, що під сонцем пекучим, під дощами проливними садили, ростили, збирали щедрі урожаї, зібралисяу вербівському будинку культури  на святкування Дня працівника сільського господарства.

З привітанням до селян звернулися сільський голова Кравченко Людмила Миколаївна та директор ТОВ "Агрофірма "Нива" Качан Василь Іванович.

Працівники та аматори сільського клубу влаштували для односельців двогодинний концерт. Увазі глядачів були представлені хореографічні постановки танцювального колективу "Світанок", пісні у виконанні Марюхи С., Самарської А., Денисенко Г., Ворони А., Шкоди Т., Бобкіної К., Осадчої В., Кравченко В. Привітали вербівчан вокальний та фольклорний колективи ("Асорті" та "Файні пані"). Цікавий сценарій завів глядачів на веселий  і багатий ярмарок, де продавали-купували, танцювали та співали.

З нагоди свята всі працівники та пенсіонери-пайовики агрофірми "Нива" отримали премії.

Нехай славиться земля та працьовиті і талановиті люди України!



























Немає коментарів:

Дописати коментар