1 листопада 2016 р.

Хелловін по-вербівськи

З недавніх пір в Україні набуває популярності незвичайне свято - Хелловін - День Усіх Святих. Вважається, що в ніч з 31 жовтня на 1 листопада відчиняються двері з потойбічного світу і душі померлих можуть  потрапити на землю. Крім доброзичливо налаштованих привидів, з темряви приходять і злі духи - нечиста сила. Вдягаючи незвичайні костюми, люди захищають себе від злих сил. Тому свято Хелловін - це й привід для гарної костюмованої вечірки.

Саме "HALLOWEEN - PARTI" влаштували для молоді у Вербівському будинку культури.
Усі гості на вечірку йшли через кімнату жахів. Хоча темнота, страшні персонажі, сторонні звуки та предмети справляли різне враження на відвідувачів, та, безперечно, усі отримали море емоцій.

Гарбузи, відьми на мітлах, чорні коти, кажани, павуки, привиди - зал прикрашений в кращих хелловінських традиціях. Хлопці та дівчата прийшли на вечірку не просто подивитися, а й себе показати  - відповідний макіяж, грим, маски, костюми.

Чарівно жахливі ведучі Фіона (Дорошенко О.І.) та Шалена Медсестра (Марюха В.В.) вирішили здолали будь-яке зло сміхом та веселощами, тому влаштували для двох команд ("Гарбузики" і "Павутинка") конкурси з веселими страшилками та незвичайними приколами. Учасники з радістю шукали цукерки, переодягалися, збирали автографи, робили мумії, складали скелети, малювали та танцювали. Феєричне дійство дало всім хороший настрій, та задоволення. Свято закінчилося молодіжною дискотекою.



М. Харченко




























Фото: М. Харченко

Немає коментарів:

Дописати коментар