5 травня 2016 р.

Вербівчанки привезли перемоги з обласного конкурсу “Спадщина”

21 квітня 2016 року відбувся фінал обласного конкурсу патріотичного спрямування «Спадщина». За традицією, фінальний концерт пройшов у Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. В. Г. Магара. Це був ювілейний 15-й концерт. Цього року у фіналі взяло участь 26 колективів.

Організатори конкурсу зазначають, що у період зональних відборів у березні 2016 року була найбільша кількість учасників - близько трьох тисяч. Участь у “Спадщині” узяли й пологівські артисти, котрим вдалося на високому рівні продемонструвати свої номери. Кілька колективів нашого району потрапили до фіналу.

У номінації “Українська народна пісня” I місце посіла вербівчанка Валерія Дібровська.

ІІ місце у номінації “Сучасна патріотична пісня” вибороли учасники  вокального тріо “НЛО”.


Директор КЗ “Обласного центру патріотичного виховання молоді” Запорізької обласної ради Марина Шконда у коментарі журналістам інтернет-порталу rayonka.com розповіла, що саме пологівське тріо підкорило майже усіх учасників жюрі. Пісня у виконанні “НЛО” виявилася найпозитивнішою в рамках фінального концерту, а виконання та постановка до пісні Валерії Дібровської “Мама” відзначили, як один із кращих номерів концерту.

Зразковий аматорський хореографічний колектив “Овація” цьогоріч привіз із Запоріжжя срібло - ІІ місце у номінації “Сучасна хореографія”. В цій же номінації ІІІ місце - у пологівського хореографічного ансамблю “Золотий Ключик”.

Гран-прі конкурсу дісталося учаснику із Запоріжжя Павлу Гавришку у номінації “Співають солдати”. З цим учасником пологівські артисти знайомі, адже неодноразово зустрічалися під час виступів для учасників АТО на різних благодійних, волонтерських концертах та акціях.

Вітаємо пологівських учасників “Спадщини” з переможними виступами!

Джерело: "Районка"

Немає коментарів:

Дописати коментар