6 травня 2016 р.

У Пологах відбувся велопробіг ЄДНОСТІ в ім’я ПЕРЕМОГИ


Пологівці підтримали започатковану в Запорізькій області велоакцію під назвою “Єдність в ім’я перемоги”. У велозаїзді взяли участь більше сотні велосипедистів з усього району: м. Пологи, с. Вербове, Інженерне, Басань, Семенівка, Новофедорівка, Чапаєвка і не лише. З’їхалися як школярі найменших класів, так і пенсіонери, котрим далеко за 60.

- Мета велосипедного маршу - поєднати людей різного віку, поколінь, військових і представників різних територій, - відзначила організатор велоакції у Пологівському районі, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ангеліна Устименко.

Головними атрибутами акції стали жовто-блакитні прапорці, стрічки та символічні червоні маки.

Під час зборів учасників акції у центрі міста з’їхалося близько сорока осіб. Маршрут велозаїзду пролягав вздовж вулиці Магістральна. На Тарасівському повороті велосипедна колона зустрілася із учасниками акції з с. Інженерне та мікрорайону Пологи-5.

Всі разом вони рушили до кільця автомагістралі Запоріжжя-Маріуполь, там долучилися велосипедисти із с. Вербове та Басань. Наступна частина велосипедистів, а саме чапаєвці та жителі с. Семенівка, приєдналася на повороті до Пологівського ОЕЗу.

Біля маслоекстракційного заводу також чекали охочі поповнити колону.

Учасники велозаїзду проїхали вулицями І. Крилова, Робоча та через центральну вул. Єдності попрямували до фінішної точки маршруту - меморіалу загиблим воїнам біля РБК. Туди приїхало більше ста велосипедистів. Організатори та куратори велопробігу зізналися, що цим пологівці продемонстрували небайдужість, силу духу, патріотизм та повагу до ветеранів Другої Світової війни та полеглих у тих страшних битвах солдатів.

Велосипедна компанія взяла участь в урочистостях до Дня перемоги та проводів пологівських юнаків до армії на строкову службу. В кінці акції пологівці створили символічне панно зі святкових прапорців, де учасники пологівського велозаїзду залишили свої побажання та пам’ятні надписи. 6 травня панно Пологівщини у разом із панно інших районів возз’єднають в один великий святковий прапор перемоги та єдності у м. Запоріжжі.

Джерело: "Районка", "Пологівські вісті"



















Немає коментарів:

Дописати коментар