29 червня 2015 р.

У Вербовому змагалися кращі велосипедисти району та області

27 червня у Вербовому пройшов другий етап з «Крос-кантрі».

Цього разу в змаганнях взяло участь набагато більше учасників, аніж на першому етапі. Відкриттям змагань стала категорія «КОТИГОРОШОК», де юним спортсменам було лише по п’ять та шість рочків. Це не стало їм на заваді показати гарні результати з керування велосипедом на пересіченій місцевості з підйомами та різкими поворотами.


Переможцями в цій категорії стали:

1 місце - Дібровський Сава
2 місце - Бакута Ростислав
3 місце - Фурман Максим

У дівчаток переможцями стали
1 місце - Марюха Аліна
2 місце - Клименко Cофія


Юні спортсмени нагороджені солодкими подарунками.

В інших категоріях місця розподілились таким чином:

В категорії «7-10»

дівчата:
1 місце - Марюха Даша

юнаки:
1 місце - Марюха Дмитро
2 місце - Крилов Олександр
3 місце - Клименко Артем.


В категорії «11-13»

дівчата:
1 місце - Пругло Анастасія
2 місце - Кошілка Мар'яна

юнаки:
1 місце - Харченко Едуард
2 місце - Кухтяк Назар
3 місце - Чепель Едуард.


В категорії «14-16»

дівчата:
1 місце - Ворона Анастасія

юнаки:
1 місце - Пругло Павло
2 місце - Лук'яненко Олександр


В категорії «17 +»
1 місце - Савченко Володимир
2 місце - Трегуб Едуард (найстарший учасник велоперегонів)
3 місце - Дібровський Олексій.

Як і було обіцяно всі переможці були нагороджені медалями та грамотами. Хотілось би відзначити сім'ю Бандурків, із якої змагались батько Віталій, п’ятирічний син Антон та племінник Сергій. Всі діти сім'ї Марюхів не тільки прийняли участь в змаганнях а й посіли призові місця.

Відзначилась сім'я відомого пологівського спортсмена Юрія Клименка. Донька Софія та син Артем посіли також призові місця, сам Юрій не остався осторонь змагань та спробував себе в новому амплуа, змагаючись на своєму велосипеді в категорії «17+».

Приємно було бачити на змаганнях гостей із Поліг та с. Басань, які приїхали на змагання на велосипедах до Вербового та після цього ще й прийняли участь в самих перегонах. Це Маляревич Владислав, Дерев'янко Богдан та Трегуб Едуард. А Денисенко Едуард, щоб узяти участь в змаганнях, приїхав із міста Запоріжжя .

Велика вдячність нашим спонсорам: «Агрофірмі "НИВА» та її керівнику Качану Василю Івановичу, голові профспілки «Агрофірми "НИВА» Пелешко Світлані Олександрівні за допомогу в придбанні нагород; Кравченко Людмилі Миколаївні, голові Вербівської сільської ради та її працівникам за підтримку, розуміння та друк грамот нашим переможцям; Бобкіній Наталі Вячеславівні, завідуючій вербівським будинком культури, за надану музичну апаратуру. Чепелю Юрію Васильовичу за суддівську допомогу, Савченко Володимиру та Денисенко Едуарду за підготовку траси до перегонів, Олександру Долі та газеті «Районка» за інформаційну підтримку . Без допомоги цих небайдужих до спорту людей було б набагато складніше організувати та провести наші змагання. 

Олексій Дібровський

Фото: Марина Харченко



Велокрос-2015 http://www.verbove.zp.ua/2015/05/2015.html

9 травня у Вербовому пройшов І етап змагання з крос-кантрі. В турнірі взяли участь жителі села Вербового та гість з с. Новофедорівка.































Немає коментарів:

Дописати коментар