5 червня 2015 р.

Феєричний танцювальний фестиваль «МайDance» пройшов на «УРА!!!»

У середу, 3 червня, Будинок культури «Гірник» провів для дітей та молоді найтанцювальніший фестиваль «Майданс», в якому узяли участь п’ять колективів Пологівського району.

 Колектив «Світанок» Вербівського сільського будинку культури
Танцювальні колективи з нетерпінням чекали цього дня! Хтось готувався до фестивалю «МайDance» заздалегідь, але й були такі, що на підготовку змогли виділити кілька днів. Звісно, це не завадило показати всю свою майстерність у танці.


Перший такий фестиваль було проведено у 2013 році, минулий рік «випав» із-за складної ситуації у країні, а цього року фестиваль вирішили все ж провести. За це й хотілося б подякувати як учасникам, так і організаторам.

Фестиваль відкрила юна харизматична співачка Аліна Купріна, яка зачарувала своїм неперевершеним співом. Танцювальні колективи додали драйвового настрою і порадували усіх присутніх своїми яскравими номерами. Це стало найкращим подарунком для дітей та дорослих на початку літа.

Програма складалася з двох етапів: «Візитка команди» і основний виступ «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».

Свою динамічність, артистичність та оригінальність продемонстрували:

• колектив «Квітень», с. Кінські Роздори на чолі з хореографом Оксаною Дмитренко;

• колектив «Позитив», Будинку дитячої та юнацької творчості (хореограф Вікторія Кравченко);

• колектив «Терпсіхора», КБК «Гірник» (хореограф Тетяна Чернявська);

колектив «Світанок» Вербівського сільського будинку культури на чолі із хореографом – Оксаною Дорошенко;

• колектив «LiveStream», що танцюють під сучасні ритми, на чолі з хореографом Артемом Махоніним.

На майданчику танцювальні колективи розкрили всі свої таланти, творчі задуми та безмежні кордони своєї фантазії, створивши справжню феєрію танцю.

Привітали учасників шоу та глядачів міський голова Віктор Корольов, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень. Вони провели нагородження команд-переможців, а саме: в номінації «Динамічність» перемогла команда «ПОЗИТИВ», у номінації «Оригінальність» – команда «СВІТАНОК», у номінації «Артистизм» – команда «Квітень», у номінації «Майстерність» – команда «LIFE STREAM», у номінації «Феєричність» – команда «ТЕРПСИХОРА». Кожній команді вручили дипломи і торти. Це, без сумніву, вдалий початок літа! 

Чекаємо із нетерпінням фестиваль «МайDance» наступного року!















Немає коментарів:

Дописати коментар