10 вересня 2013 р.

День знань у Вербівській школі

Цього року в українських школярів навчальний рік розпочався у неділю. Але це не завадило вербівським учням прийти у школу з гарним настроєм. Після тримісячного відпочинку всі готові до роботи. А як багато хочеться розповісти один одному! 112 школярів у святковому вбранні з квітами в руках вишикувалися на шкільному подвір'ї. Поруч - вчителі та батьки.

 

На свято Першого дзвоника завітали  спеціаліст  відділу  освіти  Філіпченко О. А.   та   голова сільради Кравченко Л. М.  Вони побажали всім  успіхів у навчанні, терпіння та наснаги.

З рук директора школи Сковородки Л. Г. були вручені похвальні листи учням, які були відмінниками в минулому навчальному році.

Музичні подарунки всім "вручили" першокласники, шкільний вокальний колектив (муз. кер. Лисенко В. І.)  та "золотий голос Вербового" Дібровська Валерія (учениця 7 класу).

Розпочався відповідальний навчальний рік для одинадцятикласників (кл. кер. Дібровський О. В). Чекають зміни в учбовому процесі п'ятикласників (кл. кер. Лемішко Г. В.). Та найбільше хвилювалися першокласники, адже вони стали на поріг нового життя. Попереду в них стільки цікавого! Вперше за шкільні парти сіли 8 учнів. Свій шлях у Країну знань вони розпочали разом з молодою вчителькою Дейдей Яною Юріївною.

Після урочистої лінійки школярі завітали до своїх класних кімнат на перший урок.



Першокласники і випускники












Перший дзвінок

ПЕРШИЙ УРОК


3 клас  (кл. кер. Варяник Л. І.)
5 клас (кл. кер. Лемішко Г. В.)

6 клас (кл. кер. Остапюк Г. О.)

7 клас (кл. кер. Болохова Г.І.)

1 коментар: