17 грудня 2018 р.

                                                           «Хоробрі  серця»


8 грудня в затишному залі сільського будинку культури пройшов святковий концерт під назвою "Хоробрі серця " до Дня Збройних Сил України. 


                                            Улюблена Богом перлина
                                            Для всіх українців одна
                                            Козацька моя Україна
                                            Хлібів золотих сторона.
 Розселив Господь людей по всьому світу і кожному народові дав землю. Богом дана земля є святою і рідною, тому її захист – це найперший обов’язок народів.  Для українців такою землею є Україна. Вона полита потом і кров’ю сотень поколінь, їхніх працелюбних і героїчних предків. А саме головне що ми є нащадками свого роду і цінуємо та бережемо спогади про наше минуле, ми є гідними свого роду. Якою гарною та мелодійною є наша мова, наша пісня, а танці які запальні. Прикро згадувати про наше сьогодення, про події на Сході нашої країни , але ми повинні тримати руку на пульсі і навідь в скрутну годину ми провели захід на якому був і сум і радість і мурахи по тілу від гарних віршів у виконанні  Колєснікової Ярослави, Дорошенко Оксани, Бобкіної Катерини та мелодійних пісень у виконанні дуету"Берегиня", вокального гурту"Асорті", фольклорного колективу "Селяночки-паняночки", дуету "NEUS". 
                                       Зимовий  вітер гне калину...
                                       Верба із дубом гомонить...
                                        Мій Боже, збережи нам Україну!
 Схилили  голови перед світлою пам’яттю тих героїв, котрі в ці важкі роки стали на смертельну боротьбу з ненависним ворогом , і тих воїнів, які в наш час загинули за волю України.  Як хочеться щоб на світі  згасли всі війни кожне серце на сьогодні і завжди  повинно берегти пам'ять,  про всіх хто відстоював  нашу державу колись у другу світову  і відстоює її тепер  у страшній війні з агресором  на сході України . За неї, за територіальну цілісність,  за незалежність нашої держави  своє життя віддали вірні солдати захисники  з нашого  Пологівського  району,  нам весь час оця війна - болить..
 День збройних сил України  це мужності й геройства свято  і ми вклоняємося  тим,   хто літ тому назад багато,  нас від фашистів захищав  і тим хто нині з автоматом , наш спокій береже і мир . Стоять на варті козаки солдати  Вітчизни вірної сини . Служіть же чесно  мирні вояки так щоб не було ніколи в нас війни . Ми горді своїми співвітчизниками і вдячні їм за наш спокій і тишу. Учасники танцювальних колективів "Джерельце", "Капітошки, "Світанок", Дорошенко Яна, показали всім мовою танцю,  всю міць і красу нашої України. 
Вся наша Вербівська родина зиче міцного здоров'я , щастя,  довгих років мирного життя,   благополуччя, а всім військовим - успіхів у нелегкій  службі  захисника Вітчизни.  
       Зі святом вас шановні чоловіки  з днем збройних сил України. 


















 


















Немає коментарів:

Дописати коментар