12 вересня 2017 р.

                       "Ігри  патріотів" - Вербове 2017



Ось  і  закінчилися  літні  канікули . В  школі  пролунав перший дзвоник! Зосталися  гарні  спогади  про море , друзів , пригоди і просто  гарний  настрій ! Та  настав  час  навчання , розкладу  ну  і  звичайно пригод.  9 вересня  - День фізичної культури і спорту Вербівський будинок культури вирішили  провести весело , бадьоро. Ранком завітали дітлахи різної вікової категорії 


Невелика бесіда про  здобутки українських спотсменів, прізвища  наших олімпійців ну і звичайно ранок почався з музичної зарядки.


А далі почалася велика гра під назвою "Ігри патріотів ".


 Учасники розділилися на дві команди  "Колючки" з девізом - "Ми загін колючки, доведемо всіх до ручки!"  і команда  "Форсаж" з девізом - "Сила,швидкість це для нас,називаємось-форсаж!" Вже обрані капітани і отримане перше завдання , в конвертах знаходяться загадки-підказки  подальшого маршруту, де можна отримати іншу підказку , щоб дістатися  до місця де знаходиться скарб.


То ж команди вирушили в  невелику пригоду - шукали лижі з підказкою,   магазин - а їх аж три , відгадати загадку і прийти до бкхгалтерії, знайти велосипед  з підказками, а турник на спорт-майданчику ,  бібліотеку !








Та наші кмітливі учасники команди "КОЛЮЧКИ " вже були трішки зморені ,бо бігали багато, але заряд адреналіну і гарного настрою вів їх до фінішу і ось знайшли ялину на якій заповідний скарб. Лунало гучне "Ура!"



А як там справи у команди "ФОРСАЖ"?  Та вони як метелики  в пошуках лікарні ,  відгадати загадку і знайти  автобусну зупинку, тенісу та "чорний бумер", трішки схибили бо треба було знайти до диспетчера, а побігли до заправки , знайшли підказку і в тирі, а от на дитячому майданчику шукати скарб довелося довше та заповідний скарб  знайшли . "УРА! "











Ну як кажуть як корабель назвеш так він і попливе ,тож команду  "Форсаж" назва не підвела вони до фінішу прийшли першими. Та це гра, всі були задоволені ,бо завдяки нашим спонсорам ЧП "Капустян" та ПП"Рубан" діти отримали  смачні торти та солодощі , за які ми дуже вдячні !  Невелика перерва і гра продовжилася далі. Тепер командам запропонували веселі змагання - стрибки в мішках і гра у вибивного, збирали і влучали в ціль кульками , танцювальні розваги та звичайно коли трішки відпочивали команди відгадували улюблені пісні.













Ось так гаряче , цікаво  і звичайно по-спортивному ми відсвяткували День фізкультури і спорту. Всі залишилися задоволені та саме головне здорові духом !





Немає коментарів:

Дописати коментар