1 квітня 2017 р.

На хвилі бажань...

31 березня в Вербівському сільському будинку культури відбувся звітний концерт, на якому було представлено всю працю вербівських аматорів.



На заході були присутні гості з Поліг: начальник відділу культури і туризму Пологівської районної державної адміністрації - Діденко Марина Вікторівна, директор та методист комунальної установи "Пологівський організаційно-методичний центр" - Колісник Світлана Петрівна та Курносов Єгор Юрійович, а також голова Вербівської сільської ради Кравченко Л.М.

Концерт був неймовірним. Дуже пощастило тим, хто зміг його побачити. Весь час, проведений в концертному залі, пролетів непомітно - зал захопила казкова феєрія музики та танцю. Гостей пригощали гарними піснями, заводними танцями, цікавими театральними постановами та чудесними віршами. Всі місця зайняті, глядачі в захваті, артисти хвилюються, та це й даремно, бо все в них чудово виходить.

Як вже давно прийнято, в кінці концерту гості розповідають про емоції, які їм вдалося пережити. Не оминули жодної деталі, жодного виступу, згадали кожного аматора гарними словами. 

На всіх учасників художньої самодіяльності чекав приємний подарунок, а саме - винагорода за першість. Колектив Вербівського сільського будинку  культури на чолі з Дорошенко О. І. отримав Диплом за І місце у рейтингу діяльності клубних установ Пологівського району за 2016 рік. Цю нагороду заслужили  всі артисти, які невпинно трудилися весь рік: танцювальні колективи «Світанок» та «Капітошка», вокальний гурт «Асорті», тріо «НЛО»,  Самарська О., Дібровська В., Марюха С., Денисенко Г., Куцевол М., дует Куцевола Кості і Сердюк Вікторії, дует сім’ї Осадчих, дует Кравченко В. і Осадчої В., фольклорний колектив «Селяночки-паняночки». 

Дійство закінчується, а приємні спогади залишаються. Все, що змогли показати на сцені, – це лише маленька частинка того, що було зроблено за весь рік.

Хотілось би окремо відмітити вербівських майстрів на всі руки, а саме керівника гуртка декоративно-прикладного мистецтва Вербівського СБК "Чарівниця"  Харченко М.В. та її вихованців. Увазі  відвідувачів виставки були представлені  вироби, виконані у різних техніках: вишивка, квілінг, оригамі, плетення з газетних трубочок, ляльки-мотанки, аплікації з природного матеріалу та ін. Свою майстерність показали також вишивальниці села: Голуб Г.І., Харченко М.В., Яцук І.П., Сидорська Ю.В., Сидорська О.М. Привертали увагу неперевершені роботи з паперу Савченко А. та Варяника С., картини Марюхи Д. та Марюхи А., прикраси з бісеру Бакути С., Сидорської М., Куцевол В., Варяник Т. Виставка  викликала  у глядачів захоплення та переконання, що вербівська земля справді багата талантами. 



Автор: Самара Ольга

Фотограф: Куцевол Вікторія
















































































Немає коментарів:

Дописати коментар