16 лютого 2017 р.

Україна таки має таланти

Мешканці різних областей, районів й населенних пунктів по різному ставляться до російсько-фашистської агресії в Криму та на сході України. Але в переважній більшості регіонів від місцевих жителів при появі військових все більше чується привітання: «Слава Україні!». Люди охоче розпитують про ситуацію в АТО, про потреби військовослужбовців і, незважаючи на відсутність труднощів з продовольчим забезпеченням, намагаються пригостити смаколиками. 
Одного разу жителі селища, поблизу якого були розташовані підрозділи військовослужбовців, у клубі влаштували справжній святковий концерт на честь учасників АТО – воїнів 28-ї ОМБр.
Аматорським це свято важко назвати. Адже зі сцени лунали професійні голоси співаків, яким варто було б заспівати зі сцени шоу «Україна має таланти».

Танці, естрадні, народні співи, декламування віршів, дуети, гурти... Військовослужбовці впродовж усього концерту дякували артистам оплесками та вигуками: «Браво!». 

Концерт завершився вже традиційним фотографуванням.

А вже наступного дня вчителі місцевої школи запросили військових на зустріч зі школярами. До учнів завітав капелан 28 бригади майор Олег Сидоренко. На позакласний час зібралися діти від 7 до 15 років. Блиск в очах, теплота сердець і чистота дитячих душ наповнювали класну кімнату. Говорили про єдність українського народу, мальовничість рідного краю та красу української мови. Священнослужитель у пагонах торкнувся теми необхідності дбайливого і охайного ставлення до храму Духа Святого - тіла свого. З дорослими (вчителями) окремо говорили про реформацію церкви й необхідність першого кроку примирення з Богом - каяття, і наступного кроку - обіцянки Богові доброї совісті. Тобто, про хрещення. Наприкінці зустрічі діти 2-го класу подарували поробки й велику аплікацію. Здавалося, що вони випромінюють тепло дитячих сердець. Ці дитячі подарунки з часом опиняться у місці постійної дислокації частини.

Джерело:   https://www.facebook.com/28brigade/posts/1655213591159194












Немає коментарів:

Дописати коментар