3 липня 2016 р.

Вербівський СБК звітував

30 червня творчий колектив Вербівського сільського клубу 
подарував вербівцям мистецьке свято, яке проходило в рамках районного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та майстрів народного мистецтва, заходів до 20-ї річниці Конституції України та 25-річниці Незалежності України.


Увазі аудиторії представлено яскраве шоу з 27 виступів.
Чимало овацій публіки зірвали виступи танцювального колективу «Світанок», тріо «НЛО» та вокального колективу «Асорті». Пролунали також пісні у виконанні Ворони Анастасії, Дібровської Валерії, Денисенко Галини, Шкоди Тетяни та Бобкіної Катерини. Потішили присутніх гумористичні сценки у виконанні театрального гуртка «Мініатюра» (Бобкіна Наталія, Дорошенко Оксана, Кишка Олексій, Редька Олена, Яцук Світлана).

У фойє клубу всі присутні могли побачити  виставку робіт сільських умільців: картини Пругло Анастасії, вишиванки та вишиті картини Харченко Марини, вироби з бісеру та у техніці квілінг Бобкіної Катерини, саморобки дітей - відвідувачів сільської бібліотеки.  У фотогалереї були представлені світлини вербівців - захисників Батьківщини.

Під час концерту працювала комісія у складі М.Діденко, начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації, С.Колісник, директора Пологівського районного організаційно-методичного центру,  І.  Півень, заступника голови райдержадміністрації.


                                                             М. Харченко,
 художній керівник Вербівського СБК


































Немає коментарів:

Дописати коментар