19 січня 2015 р.

Ополонка у Вербовому здивувала навіть пологівців

Сьогодні, 19 січня, православні збираються на Водохреща (або Богоявлення). Багато мешканців району занурювалися у крижану воду.

Вважається, що в цей день вона має чудові цілющі властивості, адже, згідно православним джерелами, в цей день Господь прийшов хреститися на Йордан від Іоанна і собою освятив воду.

Мешканка с. Вербового, Вікторія Марюха поділилась  своїми враженнями від купання на Водохрещу та фото, зробленими в цей день.


- Ми з чоловіком пірнаємо вже вдруге, а сьогодні і наш 9-річний син разом із нами занурився у цілющу водичку. Ще о пів на першу ночі ми пірнули гуртом. І скажу чесно, після цього почуваєшся легко, емоції не можливо передати словами… Почуття переповнюють. – із захватом розповідає Вікторія.

Тепер, це буде їх сімейною традицією. Вона радить пірнати усім, навіть тим, хто дуже боїться, «головне в цьому ділі себе позитивно налаштувати».

Жителі с. Вербове дуже вдячні родині Дібровських: Олексію та його дружині Оксані, їх друзям (Олександру Пруглу, Олександру Самарському та Олександру Харченку). Завдяки їм вербівці сьогодні змогли пірнути в справжню ополонку, яка має бути на Водохрещу, за всіма традиціями.

- Величезна їм ПОДЯКА!!! І не тільки від жителів нашого села, - говорить Вікторія.

З її слів, до села Вербового сьогодні приїздили і пологівці. Вони були здивовані красою, яку побачиш не на кожному водоймищі у Водохрещу.















Джерело: Районка
Фото: Марюха Вікторія

Немає коментарів:

Дописати коментар