19 грудня 2014 р.

Бобкін Олександр Віталійович


На сьогодні 11 наших односельців виконують почесний обов’язок - захищають  Батьківщину, в тому числі і в зоні проведення  АТО. Серед них - Бобкін Олександр Віталійович.

Саша народився в виріс у селі Вербовому в сім'ї бухгалтера й електрика. Закінчив Вербівську школу у 2011 році.У квітні 2013 року  приєднався до лав Збройних сил України. 

Зараз Олександр - боєць 24 окремої механізованої бригади м. Яворів, у розвідувальній роті. Довелося йому побувати в зоні АТО (Щастя, Трьохізбенка, Лисичанськ, донецький аеропорт).

- Чому всі говорять про АТО? Це ж справжня війна! - стверджує Саша. - 2 місяця там - наче півжиття прожив. Все почав сприймати по іншому, змінилися життєві цінності. Зрозумів, що життя коротке. Іноді головною метою було саме вижити. В цьому допомагала підтримка побратимів, думки про сім'ю.

Після поранення (3 уламка) наш воїн провів кілька тижнів у госпіталі та в рідному селі на реабілітації. Потім - знову в рідну роту.

-Якщо не ми, то хто ж буде захищати країну? Перш за все повинні вистояти за пацанів, які там лягли.

Саша сповнений оптимізмом. 

- Все буде нормально! Перемога буде нашою.

Усі ми хочемо миру у нашій державі, хочемо бути сильною та незалежною країною. Сьогодні увесь народ молиться за наших військових, за нашу спільну перемогу. Тож, бажаємо їм якнайскорішого повернення додому, до своїх рідних, і мирного неба над головою.


З класним керівником Остапюк Г. О.



Немає коментарів:

Дописати коментар