3 червня 2014 р.

Фестиваль-конкурс “Сузір’я-2014″

Феєрично, яскраво, талановито – саме такими епітетами можна охарактеризувати районний фестиваль-конкурс дитячої творчості «Сузір’я-2014», який відбувся 1 червня, в День захисту дітей. Концерт організували творчі колективи районного Будинку культури і районного організаційно-методичним центру. Свято відбулося за рахунок Програми розвитку культури Пологівського району та за підтримки директора ТОВ «Фірма «Стелсі» Сергія Крачковського, депутата міської ради, приватного підприємця Валентини Мовчан та керівника майстерні «Добра глина» Віктора Нагурного.

До дітей та їхніх батьків, до керівників колективів з привітаннями звернулися Юрій Коноваленко, голова Пологівської районної ради, Ірина Півень, заступник голови Пологівської райдержадміністрації, Віктор Корольов, міський голова. Гості нагородили учасників гала-концерту дипломами, сувенірами та солодощами.

Фестиваль-конкурс, а це 60 номерів в номінаціях «Хореографія», «Художнє читання», «Музичне мистецтво», «Вокал», тривав 3 години. 300 юних артистів, не лише з міста, а й з найвіддаленіших куточків Пологівського району, в тому числі  із села Вербового, виступили на районній сцені і спіймали свій зірковий час.

Батьки вітали квітами своїх маленьких майстрів сцени, а глядачі не жалкували вигуків «Браво!», тому що цього дня всі оплески, вітання, овації були лише для них – талановитих дітей Пологівщини.


М.Діденко, начальник відділу культури і туризму

Фото І.ЛІСОВОЇ.
Марюха Даша

"Світанок" (молодша група)



"Світанок" (старша група)



Ворона Анастасія


Немає коментарів:

Дописати коментар