25 листопада 2013 р.

«Союз», «Овація» і Валерія Дібровська – одні із перших на запорізькій сцені

Минулої неділі, 24 листопада, у Запоріжжі відбувся обласний етап IV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії ім. Павла Вірського. В конкурсній програмі було 72 народних хореографічних номери.

В конкурсі взяли участь колективи і окремі виконавці Пологівського району.

Як повідомила Газеті Марина Діденко, начальник відділу культури та туризму, серед ансамблів малих форм перше місце виборола Валерія Дібровська, солістка зразкового аматорського хореографічного колективу «Овація» дитячої школи мистецтв.

В номінації «національні меншини України» зразковий аматорський хореографічний колектив «Союз» завоював ІІ місце. А в номінації «аматорські хореографічні колективи віком до 16 років початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів» із 19 колективів області на другому місці - «Овація», зразковий аматорський хореографічний колектив Пологівської ДШМ.

- Участь у конкурсі організовано в рамках проведення заходів в Рік дитячої творчості в Україні, а фінансування здійснено за рахунок районного бюджету в рамках фінансування програми розвитку культури Пологівського району, - зазначила Марина Вікторівна.

– Приємно, що вкотре пологівці були на висоті.

Джерело: Районка

1 коментар: