7 листопада 2013 р.

Євробачення по-вербівськи - "Зліт Бабусь-Ягусь"

У перший день листопада Вербівський сільський будинок культури подарував жителям та гостям села незвичайний музичний конкурс під назвою «Євробачення на Лисій горі. Зліт Бабусь-Ягусь».


Вербівський клуб зустрів гостей  із розпростертими обіймами. Глядачів вразив «Конкурс краси». Було надзвичайно цікаво спостерігати за дійством на сцені.  У конкурсній програмі взяли участь учениці 7-9 класів Вербівської ЗОШ. Свої таланти красуні-Ягусі проявляли у п’яти цікавих конкурсах: «Візитка», «Політ на мітлі», танець із Чахликом Невмирущим , «Наймудріша» та «Найчарівніша». 

Так, на «Євробачення» злетілися екстравагантна  Льоля із Росії (Оля Самара), приголомшлива Донна Лючія із Іспанії (Олексій Сердюк),  Настуся із України (Настя Ворона), Герміона із Англії (Вікторія Кохан) та Ягушка-Молодушка із Шотландії (Анастасія Савченко).

Кожна Бабуся-Ягуся проявила фантазію при оформленні  костюма, показала таланти, представляючи себе і свою країну.  Їхні оригінальні літальні апарати, багатофункціональні мітли, можна патентувати як чудо техніки. А Чахлик Невмирущий (Дорошенко Яна) ледь не розгубив свої кістки, танцюючи із Бабками. Учасниці конкурсу показали свою ерудицію, кмітливість та винахідливість, відгадуючи чарівні загадки та мультики.

Словом, усі конкурсантки були надзвичайно симпатичними, милими і головне – смішними! Їх виступи були оригінальними, запальними і неординарними. А останній етап конкурсу «Найчарівніша» показав, хто є хто: у цьому конкурсі заморські Бабки-Йожки перетворилися на казкових красунь – елегантних, прекрасних лісових мавок.

Усі учасниці були на висоті. Приємно, що зал своїми аплодисментами допомагав визначатися з оцінками для кожної Бабусі. 

Тож, після тривалих підрахунків балів і переговорів  журі визначилося… Найбільшу кількість балів набрали відразу дві лісові красуні – Оля Самара і Віка Кохан. Однак, завдяки оплескам, було вирішено віддати головну корону і звання  «Супер-Ягусі» учасниці під номером один  – Олі Самарі, вона ж Льоля. Чарівна Віка Кохан стала володаркою титулу «Ягуся-Чарівниця». Також саме вона завоювала приз глядацьких симпатій. 

«Ягусею-Веселунею» стала найвеселіша та найенергійніша конкурсантка Настя Ворона, а стрічка «Ягуся-Оригінальність» дісталась Донні Лючії, «за паспортом» - Олексій Сердюк. Титул «Міс Елегантність» завоювала Настя Савченко. 

Усіх конкурсанток привітала голова Вербівської сільської ради Людмила Кравченко: вона подякувала всім за чудове душевне свято і подарувала солодкий презент до чаю. Глядачі також не залишилися без подарунка - для них заспівали та затанцювали юні зірочки Вербового: Дібровська Валерія, Сердюк Віка та Куцевол Костя.

Свято вдалося. Велика заслуга в цьому завідуючої СБК Бобкіної Н., художнього керівника Дорошенко О., і звичайно ж батьків "Бабусь-Ягусь".

Молодці!!!





Настуня з України

Герміона з Англії

Донна Лючія із Іспанії

Льоля із Росії

Ягушка-Молодушка із Шотландії











  
"Супер Ягуся"

"Міс Глядацькі симпатії"



                                                                                     М. В. Харченко

1 коментар:

  1. віват організаторам та участникам конкурсу! ... На майбутнє: запрошуєм спонсорів таких заходів

    ВідповістиВидалити