28 серпня 2013 р.

З МИРУ ПО НИТЦІ – дітям затишна школа

Запах свіжої фарби, затишні класні кімнати та коридори – це обличчя Вербівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів напередодні першовересневого свята.


Школа повністю готова до нового навчального року: діти забезпечені всім необхідним для успішного засвоєння знань,
адже роками зберігається матеріальна база кабінетів, меблі новенькі, ніби тільки що їх подарувала агрофірма «Нива» (до речі, три класні комплекти), світяться яскравими заставками монітори двох комп’ютерних класів, виблискує після майже капітального ремонту спортивний зал, запрошують працювати кращі в районі майстерні. «Печіть, консервуйте, в’яжіть, точіть, сверліть», – ніби промовляють вони до дітей.

Навіть внутрішні туалети, про які так багато говорять сьогодні, для нас не новина. Проблеми є, і серйозні, але напередодні свята знань не буду про них згадувати. Думаю, прийде час, і вони будуть вирішені. А через кілька днів відчиняться гостинно двері, і знову почується вимогливий і ласкавий голос вчителя, запахне борщем і пиріжками, під’їде вранці шкільний автобус, і розпочнеться, і завирує шкільне життя – з радощами і розчаруваннями, з вірою в себе і новими сподіваннями.

Я хочу щиро подякувати всім, хто підтримав, допоміг створити необхідні умови для наших дітей, а саме директорові агрофірми «Нива» В.І.Качану, сільському голові Л.М.Кравченко, батькам учнів, всім працівникам школи, які спекотного літа ремонтували шкільні приміщення. Щирий уклін вам усім. Здоров’я вам, натхнення і добробуту!

З повагою директор школи Л.Сковородка.
                           

І поверх

ІІ поверх


Бібліотека

Немає коментарів:

Дописати коментар