2 листопада 2012 р.

Похід до Криму 3-го ступеню складності

Залишилося менше року і мене вже чекає доросле життя. Самостійні рішення, метушня, виснажлива робота, та моменти, які були проведені в школі, запам’ятаються назавжди.

Особливо в пам'яті залишаються моменти різних шкільних подорожей, екскурсій, вистав, концертів в яких я брала участь. Ось, наприклад, цими осінніми канікулами група дітей з нашої і Новофедорівської школи, на часі з керівниками, також заядлими туристами, Бандурком В.В., Дібровським О.В., Дібровською О.Д. і Чепелем Ю.В., та студентами, що раніше навчалися в нашій школі, відвідали місцевість гірського Криму.


Це не перший наш похід до Криму, тож ми вже мали уявлення, що це таке гірський похід на далеку відстань. Наш похід тривав 6 днів, та навіть за такий короткий час, ми встигли намилуватися тими красотами, які бачили під час подорожі. Навіть не передати словами ті емоції, які нас переповнювали, коли піднявшись на «долину привидів», ми перебували ніби на небесах, а це все тому, що поглянувши вниз з гори було видно лише хмари. Кожного дня погода ніби супроводжувала нас, адже кожного дня світило хоча і осіннє проте ласкаве сонечко.


Про повітря годі й говорити, воно настільки чисте й приємне, що в Запорізькому краї про таке лише мріяти. Завдяки такій погоді ми змогли не лише побачити, а й скупатися в водоспаді «Джур-Джур», «Джелирджи», в Чорному морі, так-так, саме в Чорному морі, біля якого ми перебували 3 дні. Тепла і лагідна обстановка, що панувала в нашому таборі лише надавали сил і енергії долати щоденні відстані. Можна сказати, що втома майже не відчувалася.


Йшовши горами, милуючись краєвидами, слухаючи розповіді про ті чи інші гори, не було часу втомлюватися. В останній день перед нашим від’їздом, нам випала нагода побувати в курортному містечку – Алушта. Там ми також не сумували. Ми гуляли містом, купалися в морі, підгодовували жительок місцевого парку – білок. Взагалі похід виявився на славу. Емоції переповнюють. Напевно жоден з нас не жалкує про той проведений час в гірському Кримі.


Закінчивши школу, покинувши другу домівку, я буду сумувати за тим прекрасним часом, що проводжу тут, в рідній Вербівській школі, за вже рідними вчителями і друзями. І це добре, що в пам'яті викарбуються ті особливі моменти, що весело проводимо разом.


Дякуємо нашим керівникам, що роблять шкільне наше життя цікавим і незабутнім.


Савченко Олександра,
учениця 11 класу Вербівської ЗОШ


Фото походу по горам Криму 24.10-30.10.2012

Долина привидів
Шлях до долини привидів
Сама долина привидів
Горбики Криму
 

Місток біля водоспаду Джур-Джур
Водоспад Джур-Джур

Немає коментарів:

Дописати коментар