25 червня 2018 р.

У душі кожного з нас живе козак…

З 11 по 15 червня команда Вербівської школи представляла Пологівський район в обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура»), яка присвячувалась 100-річчю Української революції 1917-1921 років. Гра, учасниками якої стали 37 роїв з різних районів Запорізької області, проходила на базі Запорізького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник». 

До складу рою «Вербівські козачата» входили Солодовнікова Каміла, Варяник Яна, Пругло Анастасія, Кишка Дар’я, Чернюк Кристина, Кошілка Мар’яна, Іваненко Богдан, Жадан Костянтин. Дуже напружена та цікава конкурсна програма, яка проводилась в наближених до польових умовах, була спрямована на здобуття нами відповідних навичок та вмінь із стройової підготовки, стрільби з пневматичної зброї, визначення рівня знань з військової історії України, сучасних Збройних сил України, надання першої долікарської допомоги, виконання рятувальних робіт та виявлення витривалості й відваги. 

У душі кожного з нас живе козак, який нічого не боїться і готовий захищати рідну землю. Хоч ми не зайняли призового місця, але дізналися багато цікавого та отримали від гри найкраще: патріотичні цілі, вміння, мужність, патріотизм, дружбу.

Хотілося висловити глибоку вдячність за матеріальну і моральну підтримку головному спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту Пологівської районної державної адміністрації Устименко А. О., методисту райво Дубу М. Г., директору школи Сковородці Л. Г., всьому вчительському колективу, а особливо нашим керівникам – Лисенку В. І. і Лемішко Г. В., які всі 5 днів разом з нами жили в таборі, вболівали і підбадьорювали нас. Особлива подяка водію автобуса Куцеволу В. В.



Члени рою «Вербівські козачата»









Немає коментарів:

Дописати коментар