31 серпня 2016 р.

Гастролі по-вербівськи

12 серпня у Вербовому відбулася незвичайна подія. До вербівського клубу завітали гості - творчий колектив Будинку культури села Роботине Токмацького району. Вечір був яскравим: пісні лунали, оплески не вщухали, усмішки не зникали. Роботинські артисти запалили вербівську публіку жартами та вокальними талантами: глядачам не сиділося на місці - ноги самі йшли у танець. А запрошення відвідати сусідній клуб ми прийняли з радістю.

Тож... 26 серпня...  Вечір...

Концертна програма складена. Костюми зібрані. Автобуси замовлені. Фотоапарати налаштовані. Артисти у гарному настрої. Маршрут визначений: "Вербове - Роботине", навпростець через поля (так швидше). 

За командою завідуючої Вербівського СБК Бобкіної Н. В. вирушили у дорогу. Через півгодини були на місці. Не забарилася й група підтримки - фани - кілька десятків вербівчан на власних авто.

Нас зустріли привітні господарі, які показали свої володіння: великий зал, високу сцену. Година на підготовку апаратури та коротку репетицію. Вітальна промова від голови Вербівської сільської ради Кравченко Л. М. - і до роботи.

Кажуть, безкінечно можна дивитися на те, як горить вогонь, тече вода і працює творчий колектив Вербівського будинку культури. Двогодинна програма минула швидко. Яскраві номери, різноманітні костюми викликали у глядачів захоплення та гучні оплески. Подяку та схвальні відгуки за чудовий концерт отримали артисти та їхні художні керівники: танцювальні колективи "Світанок", "Капітошка", "Веселі студенти", танцювальний дует Дорошенко Я. і Сердюк О.(кер. Дорошенко О. І.), вокальне тріо "НЛО" (кер. Дібровська О. Д.), фольклорний дует Кравченко В.О. та Осадча В.П., Дібровська Л.О. Шквал емоцій викликали і сольні виступи Дібровської Валерії, Марюхи Сергія. Гумористична сценка у виконанні Дорошенко О., Дацінька М., Марюхи В. та Марюхи С. (театральний гурток  «Мініатюра") продовжила всім життя. А завдяки ведучій Сердюк Н. та звукорежисеру Бобкіній Н. В. концерт пройшов без зупиночки.

Велика подяка голові агрофірми "Нива" Качану В.І. за надане пальне для поїздки та батькам маленьких артистів за матеріальну й моральну підтримку.

М. Харченко, художній керівник Вербівського СБК
Фото: М. Харченко
























































http://www.verbove.zp.ua/2016/08/blog-post_18.html

Немає коментарів:

Дописати коментар