30 вересня 2015 р.

У Вербовому пройшов третій етап з «крос-кантрі»

26 вересня, у день святкування 225 річниці заснування села Вербового, пройшов третій етап з «крос-кантрі».


Цього разу в змаганнях взяли участь  вже більше учасників, аніж на першому та другому етапі.

В категорії «КОТИГОРОШОК» переможцями стали Бакута Ростислав (юнаки, І місце), Дібровський Сава (юнаки, ІІ місце), Фурман Максим (юнаки, ІІІ місце), Марюха Аліна (дівчата, І місце), Клименко Cофія (дівчата, ІІ місце).


В категорії «7-10» переможцями стали Зюзіна Єлизавета (дівчата, І місце), Крилов Олександр (юнаки, І місце), Дібровський Артем (юнаки, ІІ місце), Марюха Дмитро (юнаки, ІІІ місце).

В категорії «11-13» переможцями стали Дібровська Валерія (дівчата, І місце), Пругло Анастасія (дівчата, ІІ місце), Кошілка Мар'яна (дівчата, ІІІ місце), Кухтяк Назар (юнаки, І місце), Харченко Едуард (юнаки, ІІ місце), Миргорода Владислав (юнаки, ІІІ місце).

В категорії «14-16» переможцями стали Ворона Анастасія (дівчата, І місце), Околот Олексій (юнаки, І місце), Цихмистро Дмитро (юнаки, ІІ місце), Лук'яненко Олександр (юнаки, ІІІ місце).

В категорії «17 +» перемогли Савченко Володимир (юнаки, І місце), Дібровський Олексій (юнаки, ІІ місце), Бандурка Віталій (юнаки, ІІІ місце).

Як і було обіцяно, всі переможці  нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками.

Приємно було бачити  гостей із Поліг, які приїхали на змагання на велосипедах до Вербового та після цього ще й взяли участь в самих перегонах. Серед них були Плетінь Олег, Волковинський Андрій, Зюзін Олександр разом з донькою Єлизаветою, Клименко Юрій зі своєю сім’єю, Околот Олексій, Цихмистро Дмитро.

Виражаємо велику вдячність нашим спонсорам: «Агрофірмі "НИВА» та її керівнику Качану Василю Івановичу, голові профспілки «Агрофірми "НИВА» Пелешко Світлані Олександрівні за фінансову допомогу в придбанні нагород, виготовленням яких займався наш земляк Дацінько Сергій Миколайович.

Крім того, Кравченко Людмилі Миколаївні, голові Вербівської Сільської ради та її працівникам за підтримку, розуміння та друк грамот нашим переможцям, Бобкіній Наталі Вячеславівні, завідуючій вербівським будинком культури за надану музичну апаратуру, Чепелю Юрію Васильовичу за суддівську допомогу, Денисенку Едуарду, Харченку Едуарду, Савченку Володимиру та Редько Владиславу за підготовку траси до перегонів, Олександру Долі та газеті «Районка» за інформаційну підтримку.

Велика вдячність магазину «БИТИЙ ОБІД» і особисто власнику магазина Олександру Тодорову за надані цінні подарунки, якими були нагороджені наші переможці. Без допомоги цих небайдужих до спорту людей було б набагато складніше організувати та провести наші змагання.

Після змагань всі спортсмени підкріпились кулішем, звареним на вогнищі.


                                                                                                                  Дібровський Олексій
                                                                                                              Фото: Дібровська Ірина












































Немає коментарів:

Дописати коментар