25 серпня 2015 р.

Звіт звітом, а творчість у душі

21 серпня під гаслом «Віримо в себе, віримо в Україну» творчий колектив Вербівського сільського клубу (кер. Бобкіна Н. В.) звітував про роботу за рік.

На заході працювала комісія у складі начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Марини Діденко, директора районного організаційно-методичного центру Світлани Колісник та сільського голови Людмили Кравченко.


Прологом свята стала хода усіх учасників художньої самодіяльності, яких представляли ведучі Катерина Кишка і Анастасія Сердюк. До зали урочисто внесли Державний прапор України і прапор с.Вербового.

Людмила Кравченко, сільський голова, в своїй промові подякувала працівникам будинку культури за відповідальну, творчу роботу, за ініціативність і відданість справі.

Програма з 25 номерів вокального, хореографічного та театрального жанрів тривала 2 години, і глядачі радо зустрічали кожного виконавця: учасників дитячого хореографічного колективу дитсадка «Росинка» (керівник – Оксана Дібровська), хореографічного колективу «Світанок» і його солістів Яну Дорошенко і Олександра Сердюка (керівник – Оксана Дорошенко), дует Діми Марюхи і Кості Куцевола (керівник – Ірина Яцук), Валерію Дібровську (керівники – Інна Ходус, Крістіна Буренко, Наталія Самойлик), Анастасію Ворону (керівник – Галина Денисенко), учасників театрального колективу «Мініатюра» у складі Олени Редьки, Вікторії Марюхи, Оксани Дорошенко, Наталії Бобкіної, Олександра Сердюка, Богдана Сердюка, Олександра Дорошенка (керівник – Наталія Бобкіна), тріо «НЛО» у складі Валерії Дібровської, Ольги Самари, Анастасії Ворони (керівник – Оксана Дібровська), Галину Денисенко.

У вокальному жанрі виступили Дібровська В., Ворона А, Денисенко Г., Куцевол К. та Марюха Д., тріо "НЛО". Ці ж артисти показали свої хореографічні вміння. Як відомо, талановиті люди талановиті в усьому. Програма була насичена хореографічними номерами: «Україна», «Віночок», «Джентельмени», «Бджілки», «Вальс», «Смуглянка», «Добро і зло», «На Івана Купала», «Подоляночка», «Козачок», «Сучасний танок», «Лісапед, мій лісапед», «Кадріль». Дійсно, танцювальний марафон! Молодці!

Викликали позитивні емоції гумористичні театральні мініатюри у виконанні Бобкіної Н., Дорошенко О., Марюхи В., Редьки О., Сердюка Б., Сердюка О., Дорошенка О.

В урочистій обстановці було зачитано прізвища чоловіків, які зараз несуть службу в гарячих точках АТО: Валерія Варяника, Євгена Васильковського, Вадима Малого, Олександра Солодовнікова, Максима Городенка, Андрія Пругла, Романа Сердюка, Олександра Бобкіна, Анатолія Дорошенка, Артура Пругла, Анатолія Шепеля, Олексія Вінника, Олександра Шкоди, Станіслава Гонтаря, Олексія Хвостика, Дмитра Шкоди. Зі сцени подякували хлопцям за мужність, відвагу та самовідданість, побажали триматися і повертатися додому живими і неушкодженими. На їхню честь наймолодші вокалісти Діма Марюха і Костя Куцевол виконали пісню «Воины света».

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять загиблих військових і мирних жителів на сході нашої країни.

Начальник відділу культури і туризму Марина Діденко привітала глядачів і аматорів сцени з державними святами – Днем прапора України і Днем незалежності, підкреслила активність і результативність творчого колективу закладу при участі в районних заходах, подякувала сільській раді і громаді за підтримку в проведенні культурологічних акцій, за роботу, направлену на укріплення матеріально-технічної бази будинку культури, за реконструкцію меморіального комплексу, присвяченого подіям ІІ Світової війни. 

Завідуюча будинку культури Наталя Бобкіна, художній керівник закладу Оксана Дорошенко разом з місцевими аматорами сцени добре попрацювали, за що отримали слова подяки від сільського голови Людмили Кравченко і начальника відділу культури і туризму Марини Діденко.

У фойє будинку культури можна було побачити фотозвіт заходів за рік та виставку робіт місцевих майстринь Бобкіної К., Харченко М., Бакути Д.. 




"Джентельмени" із ясел-садка "Росинка"  (кер.Дібровська О.), 
"Світанок"

 Марюха Д.  та Куцевол К. (кер. Яцук І.)

Виступ сільського голови Кравченко Л. М.


Ведучі Сердюк А. та Бобкіна К.

Дібровська Валерія


Ворона Анастасія


Денисенко Галина





Сердюк Олександр та Дорошенко Яна, "Вальс"
Тріо "НЛО", танець  "Добро і Зло"





 Бобкіна Н., Дорошенко О

 Марюха В., Редька О.

 Марюха В., Сердюк Б.,  Дорошенко О., Дорошенко О., Сердюк О.

Тріо "НЛО"


Немає коментарів:

Дописати коментар